Sådan lejer Video Games Online

Det første årti af det 21. århundrede har set flere fremskridt i spilindustrien. Et af de seneste og mere populære, har været den online video game leje industri. Online udlejning blev startet af Netflix, der tilbyder en online DVD udlejning, der giver forbrugerne mulighed for at leje alt fra en film til fem film om måneden for en lav afgift. Inkluderet i abonnementet var gratis forsendelse og ingen forfaldsdatoer eller sent gebyrer. I de sidste par år, har virksomhederne været skyder op, der giver online video game huslejer så godt. De eneste ting, en forbruger har brug for at leje videospil online er en internetforbindelse og en større kreditkort.

Spil Fly er måske den mest populære virksomhed, der leverer online video game huslejer. Forbrugerne kan vælge at få enten et eller to spil derhjemme ad gangen. Spil Flyâ € ™ s enkleste plan giver et spil hjemme på et tidspunkt for $ 8,95 / første måned og $ 15,95 / måned efter det. Den næste plan giver lejere til at holde to spil hjemme på et tidspunkt for $ 12,95 / første måned og $ 22,95 / måned efter det. Forbrugerne behøver kun gå til GameFly.com og klik på tilmelding. Lejere bliver nødt til at give en gyldig e-mail-adresse og oprette en adgangskode, der skal bruges til at logge ind på spillet Fly hjemmeside. Efter at lejere skal give en postadresse og større kreditkort til fakturering. Efter at brugerne kan logge på, udvælge de spil, de gerne vil leje på den relevante spillekonsol, og vente på deres spil til at ankomme med posten.

Spil Fly kan have været den første store online video game lejer, men de er ikke de eneste udbydere af denne service. Spil Mine er en af ​​de nyere online video game udlejning og har to forskellige leje planer for forbrugerne. Spil Mine tilbyder månedligt abonnement, der muliggør spillerne til at holde en, to eller tre kampe hjemme på et tidspunkt for $ 14,95, 20,95 dollar, eller $ 28,95 om måneden. Alle disse planer giver den anden måned gratis, så det første år af tjeneste ville koste mellem $ 164,45 og 318,45 dollars. Spil Mine tilbyder også præ-betalte seks måneder og 12 måneder planer så godt. For ivrig videospil lejere, der går igennem en masse af videospil, pre betalt planer er en god måde at spare penge. En etårig forhånd betalt plan med Game Mine, der giver et spil ud på et tidspunkt, er $ 143,40. Thatâ € ™ sa besparelse på 21,05 dollar over spil MINEA € ™ s en ad gangen månedligt abonnement og 41,33 dollar mindre end spil Flyâ € ™ s en ad gangen månedligt abonnement service.

Spil Fly og spil Mine er ikke de eneste udbydere af online video game huslejer. Andre mindre virksomheder som gottaplay samt in-store virksomheder som Blockbuster får ind online video game leje industri. Alle disse virksomheder kræver en større kreditkort, og de fleste kræver nogen over 18 år være kontohaveren. Det er sagt, alle disse hjemmesider giver den konto, der skal oprettes for en anden, så forældre kan oprette konti til deres børn. Udlejning videospil online er nemt, shipping er gratis, ingen sent gebyrer opkræves, og for alvorlige video gamere er det en fantastisk måde at spare penge over konstant at købe nye spil på detailpriserne.