Sådan Lavere nitrat i et Saltwater Aquarium

Hvis du kan huske dit kemi emne godt, ville du vide, at nitrat er de endelige produkter af kvælstofkredsløbet. Vi vil ikke gå igennem de tekniske ting, men da nitrat er slutprodukterne af en cyklus, er det generelt betegnes som et affaldsprodukt. Ja, det er rigtigt, men det er ikke nødvendigvis en dårlig komponent - som fører os til vores artikel. Du skal huske på, at kvælstof kommer fra fødevarer, som er grunden til, er det uundgåeligt at have nitrater i din salt-vand akvarium. Men vidste du, at det faktisk er til gavn for din saltvand akvarium tanke at have nogle nitratindhold, som det opretholder balance i din kunstige økosystem? Men når til stede som ovenfor normale niveauer, kan nitrat udgøre en trussel mod dit kæledyr lever det akvarium. Så hvordan kan du holde dem nitratindholdet på deres mest korrekte niveau? Her er et par tips:

Rengør altid dit akvarium tanke. Det vasker væk de forurenende stoffer i et akvarium. Hvis du har mistanke eller har testet dit akvarium for nitratindholdet og fundet dem i ekstreme niveauer, kan det være nødvendigt at foretage en grundig udrensning af dit akvarium. Det omfatter klipperne, ornamenter og udstyr.

Spørg hjælp fra din lokale dyrehandel. Du kan købe testkit for kvælstofindhold der. Også, hvis du har fundet dit akvarium at have høj nitratindhold, du kan også købe behandlet vand og erstatte en tredjedel af vandet i din tank (selvfølgelig, efter rengøring det) for at sænke nitrat.

Ofte ændre akvarium vand. En simpel ændring af ren, frisk vand kan forebygge og hjælpe med at reducere nitratindholdet. Husk, at denne risikerer at miste de "gode bakterier" i din tank og også du ikke ønsker at miste alle dine nitrat indhold som de opretholder balance i dit akvarium. Du kan prøve gradvist ved at ændre vand som en erstatning for det behandlede vand fra din dyrehandel eller som supplement til den.

Undgå overfodre. Nogle gange, er vi tilbøjelige til at lade sig rive med at fodre vores kæledyr. Men som vi har nævnt tidligere, kan kvælstof udledes mad og flere feeds for dine fisk betyder mere spildt mad, derfor stigende nitrogenindhold, som ville derefter nedbrydes til nitrat.

Se organiske behandlinger. Normalt en mangrove gør underværker med at bevare de naturlige niveauer, når de bliver en del af dit marine-liv økosystem. Du kan også tilføje levende sten, levende sand eller en kombination af begge for at hjælpe med at opretholde nitratindhold. Men deres virkninger ikke øjeblikkelig og skal være i dit akvarium i et stykke tid at være i stand til at tilpasse sig den. Disse er mere på forebyggende snarere end helbredelse side.

Tøv ikke med at bede om hjælp fra din lokale dyrehandel, hvis du har flere spørgsmål om omsorg for marine liv i dit akvarium. Det er også upåklagelig at forske. Nogle bærer kemiske behandlinger, der hurtigt absorbere overskydende nitrat i dit akvarium - alt du skal gøre er at stille de rigtige spørgsmål. Pleje af dit marine liv er mere kompliceret end den fishbowl akvarium du havde, da du var barn. Hvis du ønsker at holde dine akvatiske kæledyr i tip-top form, træffe forebyggende foranstaltninger og ikke vente til du ser fisk flyder livløst på dit akvarium, før du indser, at noget er galt.