Sådan laver du en Wind Chime fra Spoons

Ved en vind kime, behøver du ikke at gå langs de traditionelle vind kime ideer. Fordi en vind kime handler om lyd, kan du bruge næsten alt, der skaber en musikalsk klapren gamle skeer, f.eks. Når du foretager en vind kime ud af skeer, ikke kun er du maksimere dine håndværksmæssige potentialer, du også vender gamle skeer til noget funktionelt. Her er hvordan du kan gøre en ske vind kime.

  1. Saml dine materialer og værktøjer. For at gøre en ske vind kime, skal du have fire skeer, to gafler (eller en rive hoved, eller noget, som du kan hænge skeer), bore, fiskeri linje, og spidstang. Du mange ønsker at have ekstra skeer og gafler på side, hvis nogensinde de andre bryder i processen.
  2. Arbejdet med de redskaber. Lav et hul på håndtaget af hver ske. Kontroller der er et 1/8-inch afstand fra kanten af ​​håndtaget. Gør det samme med den kime gaffel, den, du vil hænge med skeer til at gøre en lyd. Ved hjælp af en metal-fil, udglatte skarpe kanter af hullerne. Derefter arbejde på den anden gaffel, som du vil bruge til at hænge skeer og chime gaffel. Lav et hul på gaflen flade overflade under håndtaget. Det er her, du vil hænge kime gaffel. Derefter bruger spidstang, bøje to indre tænder 90 ° mod forsiden og bagsiden, og de to yderste tænder 90 ° mod hver side. Krølle forsigtigt tænderne 'enderne til at gøre en løkke og gaffel håndtagets ende at skabe en krog, som du vil hænge vinden kime.
  3. Saml vinden kime. Brug en tung fiskesnøre til at hænge den kime gaffel på den midterste hul i den anden gaffel. Sørg for, at kime gaffel hænges ca. 6 inches fra gaflen. Derefter binde en længde på fiskesnører til hullerne på hver ske og vedhæfte dem til tine sløjfer. Sørg for, at fiskeri linjer er tæt bundet; ellers kan chimes falde fra, hvis en stærk vind rammer vinden kime.
  4. Find et sted for vinden kime. Hvilke andre sted i huset er en ske vind kime montering end køkkenet? Bortset fra dens lyd, synet af en hængende vind kime i køkkenet gør madlavning og spise endnu mere behagelig. Men alligevel, kan du hænge skeen vind kime i andre steder som din have eller terrasse.

Fordi det er let at lave og billig, kan en ske vind kime være en perfekt gave til venner og familie. Men i dette tilfælde, skal du have masser af skeer. For at opfylde kravene til en større ske vind kime projekt, kan du prøve at finde lejlighedskøb prisbillige skeer på loppemarkeder og discountbutikker. For nogle dollars, kan du allerede købe bundter af skeer og gafler. For at gøre din vind kime endnu mere tiltalende, tilføje dekorationer og perler til strengene. Du kan også bruge teskefulde i stedet for store skeer at gøre subtile, men lige så musikalsk lyd.