Sådan laver du dine egne tøjdyr

Alle børn elsker udstoppede dyr. Piger og drenge både er store fans af udstoppede dyr. Selv teenagere og til tider voksne stadig har en ting for tøjdyr.

Du tror måske, at tøjdyr er svære at gøre. Faktisk theyâ € ™ re ikke. Du skal bare have tålmodighed til at lære de tricks af handelen, og du kan nemt gøre en på din egen. Hvis du er en forælder, ville det gøre en stor bonding aktivitet med dine børn. Denne bestræbelse giver dig mulighed for at bruge din kreativitet samt fantasi til at skabe en skræddersyet udstoppet legetøj, der vil passe personlighed dit barn. Dit færdige produkt er måske ikke så sofistikeret som Russ tøjdyr, men det vil være ekstra speciel, fordi du gjorde det selv. Her er enkle trin, du kan følge, når de forsøger at gøre en udstoppet legetøj.

  1. Vælg et mønster, som du ønsker for din udstoppet legetøj. Der er flere mønstre på hånden for dig at vælge imellem, fra udstoppede dukker, udstoppede aber, fyldte katte og udstoppede bjørne. Du skal bare nødt til at vælge, hvad du vil oprette. Forskellige mønstre og materialer er tilgængelige på stof og håndværk butikker. Du kan også købe nogle over internettet.
  2. Når youâ € ™ ve valgt det mønster, skal du vælge det stof, du vil bruge til mønsteret. Fabric valg er et vigtigt aspekt. Brug et stof, som ikke kan deformere dyret, når det er proppet. Et stof, der tilpasser sig det mønster er dit bedste valg.
  3. Saml de ting, du får brug for, så som: stof, stopning, saks, tråd eller garn, knapper, dekorative elementer, og symaskine.
  4. Lær mønster stykker og studere vejledningen, før du starter projektet. Forstå, hvordan du gør hvert trin, før du starter gør opgaven lettere; denne måde kan du undgå forvirring undervejs. Læg stykker af mønstret på stoffet, før du skærer dem. Sørg for at forlade mønstret papir fastgjort til stofstykkerne op til det punkt, når du bruger dem. At finde de rigtige brikker er nemmere på denne måde. Det er vigtigt, at du følger de givne instruktioner med omhu, og husk at tage nok tid.
  5. Sy stykkerne sammen efter mønsteret. Du kan bruge en symaskine til at gøre dette, eller du kan sy dem i hånden hvis det er for svært at gøre brug af en symaskine.
  6. Når du har syet de mønstre sammen, sørge for, at du tillader en stor nok hul til at sætte din udstopning ind. Placer dit fyld på din syede mønster. Det er vigtigt, at du lægger nok udstopning. Luk hullet ved at sy mønstre sammen.
  7. Det er nu tid til at tilføje de dekorative elementer såsom malede eller knap øjne, næse, mund, garn hale eller manke for udstoppede heste eller løver, ører eller horn, og andre dekorationsgenstande hånd. Før du beundrer din færdige udstoppet legetøj, anvende sidste minut hånd.