Sådan laver du dine egne sko: Shoe-Tips

Elsker du sko for meget? Nå måske ville du også elske at lave en på din egen. Realiseringen af ​​et par sko er ikke sådan en hård opgave; det kræver kun nok interesse og engagement for at kunne komme op med noget godt. Ved sko, forventes det, at du vil bruge din kreativitet og et strejf af din egen stil. Af du kan få sko stil interessant så ville du elske at bære det. Der er nogle værksteder, hvor du kan lære om at gøre sko på egen hånd. Her er nogle trin, du kan prøve at lave dine egne sko.

  • . Forbered de nødvendige materialer Det er de grundlæggende ting, du får brug for dette projekt: læder eller stof, sidste, filt, stof stiver, nål, tråd, sprayflaske, eneste foringer, sko cement, hæl, sål og hæl tips.
  • Søg efter designs. Før i at gøre dine sko, vil du nødt til at vælge en bestemt konstruktion, som du gerne vil gøre. Du kan søge via internettet for designet. Måske har du noget unikt på, at du vil oprette. Beslut det design, du ønsker, så gå videre til næste trin.
  • Opret et mønster. Undersøgelse det design, du valgte at oprette. Den første ting du vil gøre, er at skabe et mønster for den øverste del af sko. Realiseringen af ​​et mønster er en god måde at skabe en nøjagtig størrelse og en perfekt pasform for dine fødder.
  • Mål mønster. Få din løs stof og lægge det rundt den sidste til at få en nice montering. På denne måde vil stoffet har en eksakt form sammen med den sidste. Derefter markere stoffet i henhold til formen af ​​den sidste og begynde at skære det på den markerede linie. Bagefter spore hver del af den øvre del af sko. Bare gør det samme procedure med at opspore og skæring. Sørg for, at stoffet ville være nok til at fuldføre skoene.
  • Fastgør den øverste del til filten. Nu, begynde at skære filten materiale. Læg filten på den øverste del materiale og spore det på hver side. Efter skæring filt, begynde at sy den sammen med den øverste del materiale at vedhæfte dem sammen. Sørg for, at filten er placeret under den øvre del materiale, inden du syr dem sammen, samtidig med at et søm i midten og i den bageste del.
  • Fastgør den sidste og øverste materiale sammen. Få den øverste del materiale og sprøjte dem med stof stiver. Så dækker den øverste materiale på den sidste, så det når bunden del. Så sy den til at optage dem med hinanden for at få formen.
  • Etablering formen. Lad den øverste del materiale til tørre. Den øverste får formen af ​​den sidste, når det tørrer. Så tage det sidste fra den øverste. Derefter placeres polstring den øvre del materiale for at opretholde formen.
  • Forbered den eneste. Få din skosål og anvende tyndt lag sko cement på det. Derefter lokaliserer den eneste på indersiden af ​​hælen del og vedhæfte dem sammen i bunden af ​​den øverste stof. Lad tørre skoen cement.
  • Forbered hælene. Først skal du finde hælen spids på kanten eller i bunden af hælen. Du kan bare indsætte den i bunden af ​​hælen at sikre, at det ikke ville tage ud som du gå. Du kan sikre det ved at nagle det eller bruge lim, der anbefales til fodtøj.

Nu har du din grundlæggende viden i at gøre dine egne sko. Du kan stadig søge efter mere avancerede instruktioner til at forbedre dine færdigheder i fodtøj. Held og lykke!