Sådan laver du din egen spådomskunst Cards

Uanset om du tror på det eller ej, spådomskunst er noget, der er meget fascinerende. Hvis du bare prøver at fordrive tiden, eller du forsøger at skabe en flot fest fordel til din fest med dine venner, der har et tema af spådomskunst eller clairvoyance ville helt sikkert være en unik spin til din indsamling.

En af de ting, spåmænd bruger til at søge fremtiden er spådomskunst kort eller tarot. De er blevet anvendt i meget lang tid, og de har meget interessante illustrationer. De kunstværker er meget ikoniske og kan være meget inspirerende - eller utryg. De fleste af disse kort sælger i sæt, der koster en hel del, så det ville være bedre, hvis du kan oprette dit eget sæt af spådomskunst kort.

Her er hvordan du kan oprette dit eget sæt af spådomskunst kort:

  1. Være vidende. Der er tonsvis og tonsvis af forskellige kort sæt, der bruges til spådomskunst. Tarot er blot en af ​​dem. Du kan forske disse kort og kombinere de elementer, du vil fra hvert sæt. Få på internettet og forsøge at finde ud af de ting, der gør hvert andet sæt mere unik og interessant end den næste. Du kan vælge at gøre en hybrid slags eller bare holde sig til den traditionelle tarot sæt.
  2. Du kan klippe ud stykker af karton, som skal danne grundlag for kortene eller bare holde de billeder på toppen af ​​allerede eksisterende kort. Gør den anden mulighed ville spare dig for en masse tid.
  3. Være ressourcestærke. Du vil skulle billeder til dine kort. Der er hjemmesider, der vil forsyne dig med masser af brugbar kunst til dine kort, men ville det ikke være sjovere, hvis du havde et personligt præg på projektet? Du kan bruge dine egne fotografier eller illustrationer til at være de Udvalgte billeder i hver af kortene. Det ville være nemt at redigere og lægge dem ud med hjælp fra et godt image editor på din computer.
  4. Lav en boks, der er lige så fantastisk og interessant som resten af ​​kortene fra dit sæt. Dine gæster vil være helt overrasket over, at en masse arbejde, opmærksomhed på detaljer og tålmodighed er gået ind i fremstilling af en part favor. Hvis du gjorde det selv, ville det også være en berigende oplevelse.
  5. Prøv kortene ud med dig selv, før at teste den med andre mennesker. Se, om kanterne er endnu, og hvis de er nemme at blande. Du kan stadig justere formen af ​​kortene lidt og forbedre brugervenligheden.

Spådomskunst er altid en sjov måde at fordrive tiden. Hvis du kan oprette dit eget sæt af spådomskunst kort, ville det være let at underholde hus gæster fra nu af. Bare ikke tage det alt for alvorligt. Bare have det sjovt med det, og du vil være i orden.