Sådan laver du din egen lerpotter

Sådan laver du din egen lerpotter

En lerkrukke kan bruges som vaser eller pot for planter. Det kan også være en indendørs dekoration eller i haven. Men de fleste især det anvendes i ovnen til at lave mad og forberede specialiserede retter. Nogle lerpotter er dyre. Undertiden puljen design er ikke den, du foretrækker. I tider som denne, kan du foretage en beslutning om at gøre dine egne lerkrukke. Her er de trin til, hvordan du lave dine egne hjemmelavede lerpotter.

  1. Forbered materialer: spray flaske, med vand; ske, tør ler; og akryl maling.
  2. Få leret ud af sin boks, og varme det ved at gnide den frem og tilbage mellem dine egne hænder. Det er vigtigt at opretholde den runde form af ler til at fjerne eller minimere luftboble i leret. Hvis der er masser af luftbobler i leret det vil være vanskeligt at spole det til dannelse af en gryde.
  3. Rul leret til at danne en lang reb. Dette vil være væg din pot. Dens tykkelse eller slankhed vil beslutte, hvor tyk eller tynd væg dit pot vil være. Længden af ​​ler reb bestemmer, hvor stor din pot er.
  4. Få den ene ende af ler reb og gøre en stram cirkel for bunden af ​​din gryde. Beslut dig, hvor stor og tyk basen er, men du bør altid huske, at hvis basen er for lille og slank det kan ikke støtte puljen, der er stor.
  5. Når basen er foretaget, tilføje og gøre væggen i din pot. Basen skal være helt fugtig, når du tilføjer væggen i din pot. Put den ene ende af rebet ler på basen og spole det op, indtil du rig størrelse og højde du ønsker for din pot.
  6. Poler din lerkrukke. Med brug af en sprayflaske, spray puljen for at gøre det fugtigt og let at polere.
  7. Brug en ske eller fingrene til flad kant og kroppen af ​​din pot. Ved polering det, ville puljen ikke sammen eller falde fra hinanden. Glat potten uden for og inden selv om nogle pot beslutningstagere polere lige ydersiden.
  8. Tør potterne under solen.
  9. Maling og designe ydersiden af ​​potter, og tør dem igen under solen.

Gør dit eget lerpotter kan give tilfredshed. Din egen håndværk er forbedret, og kan bruges i dit eget køkken. I første omgang kan blive en hobby, men senere kan det blive en indkomstskabende virksomhed. Når hele familien engagerer sig i denne form for interesse, den tid der forbruges sammen bliver den bedste bonding øjeblik med hver og alle.

Sådan laver du dine egne lerpotter kan føje til oneâ € ™ s viden om at gøre en god ting. Succesfulde forretningsmænd starter ejere af små virksomheder uden andre end deres egne familiemedlemmer medarbejdere. Afhængigt af, hvordan virksomheden ledes, det i sidste ende bliver stor og ejerne kunne have den mest ønskede økonomisk frihed.