Sådan laver du din egen Hot Process Sæbe Forme

Hvis du ønsker at gøre sæbe som en hobby, en af ​​dine vigtigste materialer er en sæbe skimmel. Du kan købe færdige sæbe forme, men så igen, hvis du ønsker at spare penge, du kan lave en selv. Der er masser af muligheder, skaber det, bare være kreativ og finde på nye måder at komme op med en.

  • Kend de forskellige typer af sæbe forme. Der er sorter af materialer, du kan bruge til at gøre suppe forme. De populære valg er en lavet med silicium, og den anden er ved hjælp af et træmateriale. Der er masser af fordele ved at anvende silicium materiale. Først og fremmest, er varmebestandigt. Det er også nonstick og fleksibel, hvilket gør det nemt at forme til din ønskede form. Wooden sæbe skimmel hovedattraktion er, at det er meget malerisk og interessant. Det er billigere og naturlig.
  • Forbered materialerne i at gøre silicium sæbe skimmel. Ved hjælp af silikone, kan du bruge forskellige slags objekter, som du ønsker at kopiere eller repræsentere formen med, ligesom en Kina skimmel. Du skal bruge silikone plastique (det skal være en fødevare sikker silikone materiale) det objekt, du har valgt at kopiere.
  • Forbered det objekt, du vil bruge. Først beslutte hvilket objekt, du ønsker at kopiere. Rengør derefter objektet med en pensel. Gør en indsats for at rense den detaljerede form og skæres af objektet til at få sin smukke form frit.
  • Bland silikone stof. Få de to dele af silikone plastique stof og kombinere det sammen. Ælt det sammen med hinanden for at inkorporere hver enkelt, indtil farverne på de to stoffer blander godt. Ælt det indtil dejen føles plastisk eller fleksibelt.
  • Gør formen. Når du er færdig æltning, hurtigt anvende dejen i det valgte objekt derefter anvende et lag ordentligt. Lav en fjerdedel tomme tyk. Du skal fokusere på hver sprækker og kurve af objektet. Husk at opnå den nøjagtige form af objektet. Du skal dog være temmelig hurtig i at gøre denne procedure, fordi formen vil sætte eller hærde allerede for så snart ti til femten minutter.
  • Afslut formen. Braklægning formen i ca. en time for at lade det tørre. Så hvis det grundigt er tørt, kan du begynde at fjerne formet objekt. Nu er det gjort! Du har din silikone sæbe skimmel.
  • Vide hvordan man laver sæbe skimmel ved hjælp af træmaterialer. Det er de ting, du får brug at gøre din træ sæbe skimmel: affaldstræ, hammer, søm, håndsav og målebånd.
  • Har målingerne. Her er nogle referencer, som du kan følge. Foretag en 5 1/2 "x 13 1/2" til den nederste del, den næste er 2 1/2 "x 5 1/2" til endedelen. Endelig skal du en 2 1 ½ "x 12" for siderne. Derefter begynde at skære træet ved hjælp af en håndsav.
  • Læg træstykkerne sammen. Begynd at kombinere brikkerne i træ, du klipper. Lim dem sammen og derefter søm dem sammen. Du er nu klar til at bruge den.

Oprette dine egne sæbe forme er næsten lige så sjovt som at skabe den sæbe selv. Definitely, uanset indsats du lægge i at gøre dette værktøj vil betale sig, når du begynder at producere store partier af sæbe. Held og lykke, og håber det hjalp!