Sådan laver du din egen Cabin Boligudstyr

Når du endelig har råd, at kabine tilbagetog, som du altid har ønsket, vil det sandsynligvis tage en stor del af dit budget. Problemet er nu, hvordan man kan indrette og dekorere din håndbagage. Indret din kahyt behøver ikke at være dyrt. Faktisk kan det være temmelig billigt, med en lille smule viden og gør-det-selv opfindsomhed. Gør dit eget møbler og indretning kan lyde lidt hårdt, men med lidt tid, kræfter og knowhow, vil din kahyt være dekoreret til perfektion på ingen tid.

Rustikke møbler. Rustikke møbler vil typisk være den bedste form for møbler til hytter på grund af den naturlige look det giver. Rustikke møbler er lavet af logfiler, kviste, pinde og andre trægenstande for at give møblerne en naturlig, håndlavet appel. Du kan altid finde et sted lokalt eller på internettet, der giver rustikke møbler, men hvorfor købe når du kan gøre det selv? Der er mange trin-for-trin vejledninger tilgængelige på internettet om, hvordan man laver en række forskellige stykker, med en liste over værktøjer, du har brug for og de procedurer, der anvendes til at gøre stykket. Der er så mange forskellige ting, der kan gøres, såsom kurve, stole og sengerammer. Alt kan ske med nok kreativitet og de rette værktøjer.

Sengetøj og polstring. Møbler er ikke det eneste, du har brug for i din kahyt. Du skal også bruge gardiner, duge og andre sengetøj. Disse elementer kan købes temmelig let, men at gøre dem kan bevise en bedre løsning, fordi de kan gøres til din nøjagtige standarder. Mørkere toner såsom brun eller sort ville sandsynligvis forstærke den naturlige fornemmelsen af ​​kabinen, men det er din kahyt og du får at beslutte, hvilke farver at vælge. En anden interessant ting at indarbejde gardiner, sengetæpper og duge ville være et dyr designs og mønstre, såsom rådyr eller bjørn eller noget, der giver en følelse af naturen og udendørs.

Dekorationer og tilbehør. Det grundlæggende i kabinen er nu dækket, alt, hvad der er tilbage, er at være kreativ og dekorere resten af ​​interiøret. Planter vil altid gøre en hytte ser mere naturlige ud. Hvis du har en grøn tommelfinger og derefter sætte den til at arbejde ved at dyrke nogle reelle smukke stueplanter for din håndbagage. Hvis du eller andre medlemmer af familien er i jagt, kan du også montere nogle trofæer som hjorte gevirer, skjul og endda hoveder! Disse kan også dobbelt så knagerækker, hvis du ønsker noget både funktionelle og dekorative.

Det vigtige ting at huske på er, at kabinen er dit og du kan dekorere det som du ønsker. En masse af indretningen, kan indvendig og udvendig let foretages, hvis du sætter din kreativitet til god brug. Du kan henvise til interiør design magasiner eller hjemmesider catering til kabine indretning, såsom rockymountaindecor.com og countrycritter.com. Disse virksomheder sælger alle mulige rustikke, log, og andre relaterede møbler og indretning. Du kan spejder disse steder for idéer, som du måske kan kopiere og indarbejde i din egen gør-det-selv projekt.