Sådan Læs Music

Læsning noder er som at læse et andet sprog. Du kan ikke lære det natten over. Du bliver nødt til at lære det grundlæggende, alfabetet og struktur musik, før du kan lære at læse musik. For nu vil du bare læse noder, så mærke til, at det første skridt antager at du allerede kender (eller kan finde ud af) den grundlæggende struktur. Hvis det ikke er tilfældet, eller hvis du bare vil have en komplet greb om noder og vil have det hurtigt, vil jeg foreslå online program, "Lær at læse musik på en aften" - det tager bare en nat og har hjulpet mange mennesker.

Hvis du leder efter faktisk musikundervisning, godt for dig - med det rigtige program, kan de gøre en enorm forskel! Men ikke alle programmer er skabt lige. Min anbefaling til online lektioner? Hvis det er guitar, bas, trommer, klaver eller violin, gå med MusicMasterPro.

  1. Identificer den grundlæggende struktur og dele af noder. Disse dele omfatter personale, nøgle, nøgle og tid eller meter signatur. Personalet er de fem linjer og fire rum, hvor noder hvile. Den nøgle er et symbol på det personale, der kommer først, og angiver, hvilken type instrument musikken er for. Nøglen angiver, om noterne vil være naturligt, skarp eller flad. Tiden eller meter signatur angiver antallet af sedler pr foranstaltning og hvilken slags note.
  2. Identificere de noter og pauser. Tonerne og rester af musik er dens grundlæggende alfabet. Du er nødt til at erkende, hvilke typer af udseende, herunder helnoder, halve noter, fjerdedelsnode, ottendedelsnode og sekstende note. Hviler svarer til noter i, at der er hele pauser, halvt hviler osv Notes oplyse, hvad lyd skal spilles mens pauser tyder tavshed. For hver type tone eller hvile er der et andet symbol.
  3. Læs musik venstre til højre, top til bund. Start med den nøgle, så kan du begynde at læse musikken. Hver sektion eller foranstaltning er delt af en lodret linje på personalet. For hver foranstaltning er der fire slag. Når en hel note er i den foranstaltning, det vil være alene, og du skal holde noten for de fire slag. For en halv tone vil der være to i en foranstaltning, og hver tone bør holdes i to slag.
  4. Tæl noterne i hver foranstaltning. Husk, at selv om der er fire slag pr foranstaltning er det muligt at have sekstendedelsnoder. For hurtigt toner klinger, ville du tilføje fire af noterne til et slag. Som du kan gætte, skal sekstendedelsnoder spilles meget hurtigere end hele eller halve noter. Husk der hviler også tage en del af de beats, så hvis der er en halv tone, en kvart hvile og en fjerdedel note, ville de stadig være fire slag af foranstaltningen.
  5. Øv din læsning med forskellige typer musik. Før du løfter instrumentet, øve læse noterne og trykke din fod i tid til at få rytme og beat af stykket.
  6. Pick up instrumentet og begynde at spille. Det tager tid at lære at spille godt, så vær tålmodig og praksis til en regelmæssig tidsplan, helst dagligt. Undervisningen er en rigtig god idé (nogle ville sige afgørende) - der er en stor online-mulighed kaldes.

Du kan lære at læse noder. Bare husk, at det tager tid at lære sproget og sætte ord sammen. Praksis og eksperimentere med forskellige musikstykker.