Sådan Lær Trust Fund Definition og Basics

Sådan Lær Trust Fund Definition og Basics

En trust fond kan være en ejendom eller en fond, der har aktiver eller penge på vegne af en gruppe eller en enkeltperson. Trustfonde er blevet sofistikeret og er nu underlagt en række regler og love i forbindelse med deres administration.

  1. Hvad kan opbevares i tillid? Alle former for ejendele kan tilbageholdes i tillid -superannuation, ejendom, aktier og mange andre. Der er tidspunkter, hvor midlerne forvaltes af business organer på vegne af datterselskaber. Sommetider midler forvaltes af Fællesskabet, regeringerne eller holdes inde familier til at opretholde de behov, kære efter død hovedaktiv holderen. Trustfonde kan også anses for at lette venture med en gruppe af berørte mennesker - for eksempel, kan ejendom indskydere donere til en ejendom tillid. Disse enheder eller personer, er ikke forpligtet til at kende hinanden for at tilhøre en trustfond. Fonden holder deres aktiver eller penge og distribuerer indtjeningen i overensstemmelse med bestemmelserne i fonden. For at nævne et andet eksempel kan være en velgørende institution, der fastlægger en fond til katastrofehjælp formål, hvor medlemmer af offentligheden kan bidrage. Den velgørende organisation institution og ledende organ i fonden beslutte så hvordan at give midler til modtageren, for hvem der er indsamlet midlerne.
  2. Skat konnotationer. Indtjeningen er modtaget fra en fond er skattepligtige, fordi de bidrager til den årlige indkomst for modtageren. Det meste af tiden en skattefordel allerede var blevet givet til aktivet indehaveren, eller fonden struktur måske allerede givet en skattefordel i form af kapitalvindingsskat. Hvis dette er tilfældet, vil modtageren af ​​trustfonden ikke tænke på at sælge ejendommen på grund af skattetrykket. Som et alternativ kan den nedarvede aktiv arves længere nede afstamning.
  3. Få finansielle forventninger. En revisor, en investering mægler, og en finansiel planlægger kan give vejledning om hvordan man kan forbedre din finansielle betingelse er en trustfond støttemodtager. Når du beslutter dig for at købe en anden ejendom, disse finansielle rådgivere er de bedste folk til at fortælle dig, hvordan du gå om transaktionen, og når du ikke kan tynget af skatter.
  4. Hvem fastlægger trustfond? Trustfonde er aftaler gør det muligt for en person at der etableres et vedvarende bistand til en anden person eller enhed. Forældre normalt oprette en fond til at yde en vis grad af den monetære frihed for deres kære, med den tillid giver bestemmelser for at opfylde basale behov efter død af forældrene. En fond kan også oprettes til fordel for en hjælpeorganisation eller andre non-profit organisationer.

Det er gavnligt for os alle at kende til grundlæggende en fond. De fleste mennesker ikke forstår sin virkelige betydning selv om udtrykket kan læses fra bøger, foredrag i en college klasse, og hørt fra venner, der er modtagere. Det er også værd at bemærke, at en fond er ikke udelukkende til kontanter, men det kan også omfatte andre ressourcer såsom obligationer, aktier, ejendomme og andre typer af finansielle værktøjer.