Sådan Lær Traditionel japansk Fan Dancing

Sådan Lær Traditionel japansk Fan Dancing

Ruten for, hvordan man lærer traditionel japansk fan dans er måske ikke så indlysende som vejen til at lære klassisk ballet eller tap dans i Amerika. Mens japansk fan dans er veletableret i Asien og resten af ​​verden, at finde lektioner for det i de fleste amerikanske byer er en skræmmende opgave.

Af denne grund, kan du være interesseret i at lære denne kulturelle dans Asien på egen hånd. Mens klasser til at lære dansen er sparsomme, videoer af fan danse, både online og i film, er ganske mange. Hvis du er fast besluttet at lære japansk fan dans, der ikke har en klasse i dit lokale område bør ikke stoppe dig fra at lære dansen og nyde det selv.

Den japanske Fan Dance

Mange asiatiske kulturer har fan danse; for eksempel, er der fan danse i traditionel kinesisk dans, samt koreanske fan danse. Mens hvert land har deres egen stil af ventilator dans, de asiatiske fan danse er mere lig hinanden, end de ligner den amerikanske version af fan dans.

Amerikansk fan dans opstod i 1930'erne som en performance dans. Tænk på Vegas dansere, med de store fjer hovedbeklædninger og arm tilbehør; dette er "fan dans 'i den amerikanske tradition. I stærk kontrast er de asiatiske fan danse, som alle er udført med håndholdt, normalt papir, fans og har det mål at udtrykke skønhed i stedet for at have det mål at underholde et publikum. Ventilatoren dance videoer nedenfor kan give et godt billede af underfundighed og blide ynde involveret i japansk fan dans:

  • Autentiske Fan Dance: Uhyggelige musik og kunstnerisk belysning yderligere øge virkningen af ​​denne smukke dans
  • Japansk fan Dance Performance: En dame udfører en traditionel ventilator dans i traditionel kimono kostume
  • Gruppe japansk fan Dance: En gruppe af japansk fan dansere udfører en indviklet dans

Sådan Lær Traditionel japansk Fan Dancing

Selvfølgelig skal du lære nogle af de skridt til japanske traditionelle danse for at kombinere dem med kunsten fan dans. Generelt lære disse dansetrin er lettere end at lære stepdans eller klassisk ballet teknik. Et par grunde til, at de fan dansende trin er lettere at mestre, er, at de er langsommere, mere repetitive, og giver mulighed for masser af improvisation værelse. Da fan danse ofte udføres af én person (i stedet for en gruppe af dansere), øve koreografien uendelige er unødvendig. Så længe du kender det grundlæggende, kan du improvisere på et tidspunkt, hvor du glemmer hvis du skulle lave en cirkel til højre eller til venstre på det pågældende tidspunkt.

Ser videoerne ovenfor er en fantastisk måde at begynde at lære fan dans. Derudover vil du ønsker at få et papir fan til at øve med. Ved at vælge en fan, kigge efter de følgende egenskaber:

  • Ventilatoren kan "låsen" åben, men behøver ikke at blive klippet åben; dette sikrer, at blæseren vil forblive åben, når du ønsker det, men at du vil være i stand til at lukke det uden at slippe nogen form for lås
  • Vægten af ​​papiret skal være ganske betydelige, bør du ikke være i stand til at bøje det let; dette sikrer, at du altid viser en fan til dit publikum og ikke en halv-fan, der er bøjet tilbageskridt
  • Vægten af ​​træ, hvor ventilatoren er monteret bør være betydelige. De to stykker træ, som danner en 180 graders vinkel, når ventilatoren er åben skal være temmelig tunge. Dette giver mulighed for et godt greb, og det giver også mulighed for nem fan kastede; vægtning bunden betyder, at når du smider det, har du en langt bedre chance for at fange den på højre side (nederst), end at snuppe den med papiret, fordi det mere tungt vægtet side vil have en tendens til at lede resten af ​​ventilator på sin nedadgående spiral.

Instruktion

Ideelt, hvordan man lærer traditionel japansk fan dans ville være at tage et kursus med en master lærer. Disse er langt mellem; Men hvis du virkelig gerne vil lære kunsten fra en erfaren instruktør, der findes et par muligheder:

  • WAK Japan: I Kyoto, Japan, private fan dans for dem der ønsker at opleve lidt mere af japansk kultur
  • Kabuki Academy: Japansk danse lektioner i Tacoma, Washington

Hvilken bedre måde at lære japansk dans end til rent faktisk at lære det i Japan? Selvfølgelig, vil det koste dig en masse penge, men hvis du er interesseret i at gå til Japan for at se landet og opleve kulturen, hvorfor ikke have en dans lektion også?