Sådan Lær om Standard Life Investments

Med så mange finansielle institutioner, der tilbyder en lang række former for investeringer såsom pensioner, realkredit, sundhedspleje, forsikring planer og andre, er det vanskeligt at afgøre, hvilken institution er pålidelig og hvilket produkt der er bedst til at investere i. Men du kan have stor tillid til, at Standard Life Insurance er værd at investere dine penge i, fordi det er en af ​​de førende finansielle virksomheder over hele verden. Ingen tvivl om flere personer, du kender har også købt deres politikker og er godt taget sig af.

Baseret i Edinburgh, Skotland med grene over hele kloden, Standard Life er en stor finansiel institution, der har ydet livsforsikring, pension, bank, sundhedsforsikringer og Kapitalforvaltningsprodukter til millioner af internationale kunder siden 1825. Standard Life tilbyder en bred vifte af finansielle produkter og tjenesteydelser, der er designet specielt til at imødekomme kundernes behov fra forskellige lande. At studere disse produkter og tjenester, besøge landet hjemmesider for præcis information, som produkter kan variere fra land til land. Følgende er links til websteder af Standard Life afdelinger over hele verden.

Østrig

Canada

Kina (Joint Venture)

Tyskland

Hong Kong

Indien (Joint Venture)

Irland

Storbritannien

Standard Life Investments

Standard Life Wealth

Hver hjemmeside angiver forskellige finansielle planer med tilsvarende online værktøjer. Eksempelvis online regnemaskiner, pant guider og renter på realkredit, diagrammer og hurtige citater. Du kan også se og gemme livsforsikring citater. Online-værktøjer er tilgængelige, så du kan sammenligne omkostninger og andre funktioner. På den måde kan du nemt undersøge, om en bestemt politik er egnet til dig.

Forud for at investere i nogen form for økonomisk plan, er det vigtigt at afgøre, hvad dine behov er, for kun da kan du genkende, hvad type investering passer dig. Markedsudviklingen bør ikke diktere dit valg af investering, fordi dine behov er unikke og så er dine økonomiske mål. Det er derfor, for hvert land, hvor Standard Life opererer, er politikker tilpasset forskelligt. Må ikke på nogen måde beslutter at investere i noget, du ikke helt forstår, fordi ikke kun dine penge er på spil, men din tid, mål, integritet og praktisk hele dit liv så godt.

Den primære faktor til at overveje er din nuværende situation. Investeringer kan være bestemt for fremtiden, men din har nu meget at gøre med, hvordan du kommer til at tage fat på, hvad der skal komme. Hvis du er til at benytte sig af livsforsikring eller en sundhedsfaglig plan, hvor meget kan du råd til at betale hver måned med din nuværende indkomst og udgifter? Ved du, hvor meget din nuværende nettoformue er? Har du gæld og andre finansielle forpligtelser? Har du en god kreditværdighed i banken? Er din investering er beregnet til pensionering, sundhedspleje eller børns uddannelse? Hvor meget risiko er du villig til ansigt? Disse er blot nogle af de spørgsmål, du skal besvare, før du dykke ned i de belastninger af finansielle produkter, der tilbydes af Standard Life. Det anbefales også at konsultere en økonomisk ekspert til at hjælpe dig med at forstå de politiske dækning, betingelser og vilkår og hjælpe dig afgøre, om din valgte plan er bedst for dig.