Sådan Lær om Façade Tarot

En tarot er et sæt kort, der har været i brug siden det femtende århundrede. Disse kort blev brugt i at spille forskellige kortspil, som den franske tarot eller den italienske tarocchini. Siden det attende århundrede har tarotkort været anvendt til divination eller psykisk behandling. I dag er tarotkort forbundet med magi og bruges af healere til at bestemme fremtiden for en person.

Façade tarot er en hjemmeside, hvor du kan lære tarot og har gratis tarot aflæsninger. Nogle af de andre tjenester, de har på hjemmesiden omfatter læsning med runer, tarot numerologi, biorytmer, og meget mere.

Her er mere information til at hjælpe dig med at lære mere om facade tarot:

  • Tarot læsning. Systemet tilbyder en gratis tarot læsning for besøgende. Alt du skal gøre er at levere dit navn, stille et spørgsmål, skal du vælge en tarot dæk, vælg et opslag og få din gratis læsning samme. Efter at levere de oplysninger, kan du læse mere om de kort, der kom op i løbet af din læsning.
  • Rune læsning. Det er en anden type læsning, der er tilgængelig på facaden tarot hjemmeside. Runes er små sten, der har symboler på dem. Disse runer blev brugt over tusind år siden i Skandinavien og England. Den betragtes som en hedensk praksis. Symbolerne på runesten er bogstaverne fra Futhark alfabet. Runerne kan være fremstillet af forskellige materialer, der passer til de spørgsmål bliver stillet. For business eller karriere spørgsmål, der guld runer brugt. For relationer er de jade runerne brugt. For resultater og konflikter, er isen runerne brugt. For religion eller spiritualitet, er ånden runer brugt og til spørgsmål om den fysiske verden, er stenen runerne brugt.
  • Biorytmer. Biorhythm diagrammer er tilgængelige på facaden tarot site. Disse diagrammer repræsenterer de følelsesmæssige, intellektuelle og fysiske cyklusser af et menneske. Der er op- og nedture, der vises på kortet, og en masse mennesker siger, at de kan manipulere deres liv baseret på cykler, der vises på deres diagrammer. Du kan have en fri biorytme diagram på hjemmesiden.
  • Numerologi. Numerologi er en anden type læsning, som du kan få fra facaden hjemmeside. Denne praksis er den handling at konvertere bogstaverne i deres tilsvarende tal. Resultaterne er derefter tolkes at se en skjult budskab i brevene. I oldtiden, numerologi bestod af navne, datoer og lister over ord, men den moderne numerologi kun omhandler fortolkningen af ​​tallene. Du kan få din gratis numerologi læsning fra hjemmesiden.

Det er nogle af de tjenester, der tilbydes på hjemmesiden for facade tarot. Du kan læse mere om facade tarot ved at besøge deres officielle hjemmeside på facade.com. Du kan gøre nogle forskning og læse op på forskellige emner, såsom tarot astrologi eller aeclectic tarot, så du kan få en generel idé, når du får din gratis aflæsninger. Du kan endda købe din egen sæt tarotkort, så du kan få daglige aflæsninger.