Sådan Lær om Business Ethics

Forretningsetik indebærer at være i stand til at køre en pengemaskine virksomhed og samtidig være hensyn af de værdier og moral, som din virksomhed repræsenterer. Det kan nogle gange lyde modstridende, fordi gevinst for øje kan lyde som det modsatte af at være etisk. , Det vigtige ting at huske her er dog at holde tingene i balance. At være etisk betyder ikke nødvendigvis, du giver tingene gratis, da det er faktisk ikke til gavn for samfundet. Forretning på en etisk måde betyder at tjene en rimelig fortjeneste, men samtidig give nyttige og gavnlige tjenester, og på samme tid at give folk en chance for at tjene til føden.

Skoler og højere læreanstalter tilbyder normalt kurser om forretningsetik, og det er især nyttigt for dem, der tager op grader i ledelse og iværksætteri. Der er andre måder at lære etik i erhvervslivet, selv om. Du kan gå gennem forskellige programmer certifikat. Du kan endda lære disse bedste praksis ved at gå gennem lærepladser.

  • Formel skolegang. Forretningsetik er normalt et begreb undervist i forretningsmæssige og ledelsesmæssige grader. Bortset fra at gøre overskud og styre en virksomhed, er det også vigtigt for fremtidens erhvervsledere til at vide, hvordan man kan være socialt ansvarlige. Men andre områder af undersøgelsen omfatter også forretningsetik i deres pensum, såsom Filosofi, Internationale Studier, menneskelige ressourcer, og endda massemedier. Dette skyldes etik generelt bør være en, der anvendes i ethvert erhverv eller handel.
  • Lærepladser. Et andet middel til at lære etik, især i specialiserede virksomheder og brancher, er læreplads. Nogle virksomheder, især dem, der involverer kunstneriske arbejde og håndværk, ikke undervist gennem formel skolegang, men med praksis. Disse tager år at lære, og man har normalt at studere under en meget erfaren mester eller praktiserende læge. Sammen med de færdigheder af handelen, en lærling som regel lærer også, hvordan man håndterer den handel på en retfærdig måde.
  • Høring af interessenter. En anden måde at dykke dybere ind etik enhver virksomhed er ved at gennemføre regelmæssige konsultationer med de berørte parter. Af interessenter mener vi alle involveret i virksomheden, projekt eller enhver aktivitet. Dette omfatter ledelse, ansatte, selv de kunder og klienter. Regelmæssig diskussion og feedback hjælper dig med at sikre, at du behandler alle retfærdigt og retfærdigt, og at du ikke er at træde på nogens tæer bare for at gøre en fortjeneste.
  • Følg loven og de foreskrevne principper. Et andet aspekt af forretningsetik er de mere formelle grunde, der normalt fastlagt i loven og ved almindeligt anerkendte regnskabsprincipper. Det er blevet et stort problem i de senere år, at virksomhederne undertiden pad deres aktiekurser, eller gøre insiderhandel. Regnskab og revision principper er til for at forhindre skruppelløse ledere eller investorer fra at snyde sig ind rigdomme på bekostning af alle andre. Og så hvis du kører en offentlig virksomhed, du behøver at lære at være i overensstemmelse med disse, og foretage regelmæssige revisioner med stand revisionsfirmaer eller personale.

Social ansvarlighed kommer med enhver erhvervsaktivitet. Og som en virksomhed ejer eller leder, er det op til dig at sikre din virksomhed lever op til disse juridiske og etiske standarder, og at du er ved at blive fair over for alle involverede.