Sådan Lær Easy Kærlighed Spells for Free

Sådan Lær Easy Kærlighed Spells for Free

Mange mennesker bliver påvirket af mange ting i deres hverdag. Men for de fleste mennesker, de mest ødelæggende begivenheder finder sted, hvor de er svagest - hjertet. Siden tidernes morgen, har kærligheden været centrum for universelle liv. Dette har været til gavn for menneskeheden, men desværre er der er tidspunkter, at unguided Love er blevet til det værre.

Med disse skuffelser, sorger og fortvivlelse, erfaring viger for to typer af mennesker - dem, der falder og begrave sig med følelsesmæssige forfølgelse, og dem, der tage udfordringen om at blive bedre og være optimistisk med hensyn til muligheden for nye kærlighed og lykke. Denne artikel er for sidstnævnte.

I mange århundreder har mange oplevet mirakler og forskellige fænomener, der trodser de fleste tro. Disse mennesker for flertallet, ikke-bevidste for den virkelighed af disse forskellige fænomener, mærke de få, der har været vidne til disse begivenheder som mentalt svækket og psykisk beskadiget. Men til dem, der har været vidne til disse sjældne, unikke begivenheder har ændret hele deres udsigter i livet, uanset hvad deres tidligere tro var.

En af disse vidunderlige fornemmelser er Black Magic. Black Magic er berygtet for negative, skadelige, død magi og sådan bruges til forfærdelse og såre andre mennesker. På den anden side, til den virkelige praktiserende læge, denne type af Wiccan Magic er fuld af positive-vibe trylleformularer, der kredser om venskab, liv og romantik - ja, kærlighed! Wiccan troende ty til forskellige spells, besværgelser, meditationer, ritualer og bønner, de anser for at gøre deres liv mere beriget og bedre, i de områder, som de anser for brug for nogle hjælp. For dem, der har brug for nogle opvågning, healing, eller øjenåbnende, er du velkommen til at læse videre gennem resten af ​​artiklen for at se, hvordan du kan udføre let elsker stave gratis!

Kærlighed Ring of the Moon Du skal bruge følgende for at udføre denne besværgelse og indgyde den på artefakt.:

 • sterling sølv ring
 • en kop rødvin
 • en halv kop sødmælk
 • hvid hanky (ren)
 • en personlig besiddelse af dit mål
 • en lille æske tændstikker

Når du har alle disse, gør det omhyggeligt følgende, taget hensyn til dit mål hvert skridt på vejen:

 1. Under hensyntagen til en fuldmåne, grave et lille hul i et plaster på jorden.
 2. Hæld i hullet halv kop sødmælk.
 3. Indstil personlig besiddelse af dit mål i brand.
 4. Vent det at brænde til aske og samle dem med den hvide hanky.
 5. Placer sølv ring i midten af ​​asken i den hvide hanky.
 6. Anbring den hvide hanky i midten af ​​hullet.
 7. Dæk hullet med jord.
 8. Hæld indholdet af kop rødvin.
 9. Mens du gør det, recitere denne chant: Gud velsignelse, Gud af ren kærlighed / se ned på ensomme mig fra højt op over / Velsign denne sølvring og gøre det klart skinne / Medbring mig (navn elsker) at være min / Fra hereon nu indtil udgangen af ​​tid / Så lad det være
 10. Natten til den næste fuldmåne, grave ringen op.
 11. Vask ringen i koldt vand, indtil det er ligesom ny.
 12. Bær sterling sølv ring.

Næste gang du ser din genstand for begær, så sørg for at du lukker øjnene og synge besværgelse igen ... og når du åbner dine øjne, vil han eller hun være smilende med et åbent sind og hjerte - kun til dig!