Sådan Lær dine børn om seksuel Victimization

Sådan Lær dine børn om seksuel Victimization
Undervisning dine børn om seksuelle overgreb kan være ubehageligt, men det hjælper øge deres bevidsthed om seksuelle rovdyr. Det hjælper dem til at indse at de har personlige magt til at forhindre seksuelle og andre former for misbrug, uanset om det er fra andre børn eller en betroet voksen.

Lær dine børn om seksualforbrydere

Da Dr. John O'Connor, Ph. D. arbejdede som en korrektion officer og overnatning rådgiver i et fængsel (han har også været praktiserende psykologi i tredive år), lærte han, at seksuelle rovdyr normalt ikke handler skøre, psykotisk, eller voldelig. De blander sig i samfundet og ligne en bror eller nabo.

Seksuelle Predators Opfør en bestemt måde

Seksuelle rovdyr ofte målrette børn, de betragter som sårbare, mangler selvværd, er ensomme, eller er ved at blive misbrugt eller forsømt hjemme, men ethvert barn kan være sårbare.

"Seksuelle rovdyr er meget smart. De ved, hvem til at målrette og hvad man skal gøre for at drage fordel af børn, "Dr. O'Connor stater. "Også de alle forsøge at etablere sig som en betroet del af barnets liv, at udfylde en følelsesmæssig tomrum barnet er ikke at få."

Men Dr. O'Connor minder os, at alle børn og forældre bør være opmærksomme på advarselstegn givet af en potentiel rovdyr:

  • Viser ekstra opmærksomhed på et barn.
  • Den voksne beder om at tilbringe tid alene med barnet, der er ud over gruppens-sanktioneret aktiviteter.
  • Bringer lidt gaver til barnet.
  • Opfordrer dine børn til at holde hemmeligheder fra dig.
  • Touches dine børn på en uhensigtsmæssig måde, fra at være overdrevent "chummy" til røre private områder.
  • Bruger trusler og intimidering for at skræmme dit barn til ikke at fortælle.
  • Foredrag om private dele eller køn.

Lær dine børn Hvad skal man gøre

Undervisning dine børn den rigtige adfærd, de skal forvente fra alle voksne i deres liv til at forhindre repressalier. Tænk på dette som en forlængelse af at lære dem ikke at løbe ud i modkørende trafik.

God Touch Versus Bad Touch

Dit barn skal vide, at der er visse områder på deres krop, at voksne ikke må røre. Vær ikke bange for at pege dem ud, enten på en tegning eller en dukke, eller deres egen krop. Lær dit barn at fastslå, at det er ikke i orden at røre ved dem der og forlade rummet og kalde en forælder.

Har dem øve Word NO!

Hjælp dine børn føler sig trygge fortælle enhver voksen NEJ! der ikke opfører sig ordentligt.

Lær dine børn at undgå situationer, der vil gøre dem sårbare

Eksempler på situationer, der skal undgås, er:

  • En sleepover, selv om andre børn vil være der.
  • At gå ind i et aflåst rum eller skab med den voksne.

Do not Believe Trusler

Børn kan være bange for at komme frem, fordi rovdyr har overbevist dem om, at misbruget er deres skyld, eller at de vil blive taget væk eller deres familie vil blive skadet.

Børn har brug for at vide, at disse er blot ligger, og uanset hvad misbrugeren siger, vil intet af dette ske med dem.

Sikkerhedskopiere dine børn

Hvis dit barn rapporterer, at en lærer eller en anden betroet voksen i nærheden af ​​ham eller hende på en upassende måde, skal du ikke tøve med at ringe til politiet. Tag al påstanden om seksuelt misbrug alvorligt. Mindst dine børn vil vide, at du kæmper for dem.

Hvad er den bedste måde at forhindre seksuelt misbrug? Dr. O'Connor udtaler: "Gør dit bedste for at hjælpe dit barn at opbygge selvværd, og forsøge at være der følelsesmæssigt for dem. Ros dine børn, tror på dem, elsker dem og fylde deres behov. På denne måde vil de ikke søge andre voksne til at udfylde dette tomrum for dem. "