Sådan Lær dig selv at spille klaver

Vidste du, at spille et musikinstrument hjælper din krop behandle sygdom? Ifølge undersøgelser, klassisk musik især sænker blodtrykket. Vi lytter ikke til musik, bare fordi det lyder godt, men fordi vi anerkender, hvordan musik behandler vores krop godt. I nogle studier babyer voksede op til at være smartere, når klassisk musik blev spillet til dem, mens du stadig i livmoderen. Forholdet mellem IQ og vækst og musik er blevet angivet, men er endnu ikke fuldt forstået. Det kan synes mærkeligt at tænke på det nu, men det er virkelig ikke. Selv som børn, kan vi se den påvirker musik.

Har du nogensinde lagt mærke til hos spædbørn, hvordan de reagerer mere positivt, når moderen Coos og taler til dem i en sing sang måde versus når de talt med i en normal tone og rytme? En anden undersøgelse offentliggjort i de stater, viste, at børn, der forstod at spille et instrument havde rigere neuron forbindelser i hjernen, hvilket betyder at de havde en mere aktiv hjerne.

Med så mange grunde, der peger på fordelene ved musik, hvorfor så ikke lære dig selv eller dit barn til at spille et instrument. Guitaren og klaver er to sådanne instrumenter, der kan være let selvlært. I dette særlige artikel vil vi lære dig at spille klaver.

Du vil naturligvis brug for en klaver for denne tutorial. Du kan købe enten et klaver orgel, et elektrisk klaver eller den traditionelle string klaver. Hvis du er tilbageholdende med at købe en, kan du "praksis" online med en computer simuleret klaver.

 • Først gå til en lokal musik butik og se efter en nybegynder håndbog om, hvordan man kan læse noder. Her er nogle grundlæggende noter, som du bør vide: helnode, halvnode, fjerdedelsnode, og ottende note.
  • Ottende note. Angivet med ottendedele er et notat pressede en ottendedel af en anden lang.
  • Halvdelen note. En halv notat angivet med Minims er et notat holdt for to beats.
  • Hele note. Er en hel note afholdt i alt fire slag.
  • Quarter Noter Note. Quarter angivet med crochets oplægges i et slag.
 • Hvis du allerede er bekendt med de toner, kan du nemt finde de noter på klaver. Find Middle C notat korrekt og gøre dig bekendt med tasterne. Det er simpelthen en rotation af noter C, D, E, F, G, A, B, så den vender tilbage til C. Disse noter er angivet som de hvide tangenter, mens de sorte taster er de flade og skarpe nøgler.
 • Du må downloade nybegynder sang ark online eller købe en bog på musikbutik. Instruktioner om hvordan man læser og finde de noter på klaver er angivet. Nogle af de bedste bøger at købe, er John Hansen klaver bøger. Fra begyndere til avancerede spillere kan John Hansen hjælpe dig med at nå dit potentiale med godt udformet stykker, der lærer dig noget nyt med hvert stykke. Ikke alene har det musikalske ark, men det omfatter historie samt tips og teknik på hvordan man kan forbedre spille.
 • En anden rig kilde til oplysninger ville være på nettet. Søg online på YouTube eller på debatsider at se videoer om hvordan man spiller klaver.

Held og lykke og have det sjovt! Du kan aldrig vide, inden for et par uger eller måneder, du kan spille og komponere ligesom Mozart!