Sådan Lær Ballet Dans: Flytter, trappestiger og Teknik

Sådan Lær Ballet Dans: Flytter, trappestiger og Teknik

Sådan Lær Ballet Dancing

Ballet er en form for klassisk dans. Selvom ballerinaer ser meget yndefuld og delikat, er en stor styrke, der kræves for at udføre korrekt. Dancing en pointe, eller toe sko, er en mere udfordrende form for klassisk ballet og anbefales kun efter års hård træning. Vabler og smertefulde fødder er en livsstil for enhver balletdanser, specielt når en danser begynder en pointe.

Læring denne form for dans, i mangel af professionelle instruktører, behøver ikke at være en umulig bedrift (eller gjorde jeg mener fødder?). Du kan købe et par af ballet hjemmesko, men hvis du ikke har plads i dit budget til det, bare rolig; simpelthen danse barfodet. Hvis du har planer om at købe hjemmesko, ville din bedste løsning være at besøge en dans tøj butik. Så, hvis du finder en bedre aftale online, i det mindste du vil vide, hvad størrelse for at bestille. Den størrelse, du har brug for, vil ikke være den størrelse, du normalt slid for normale dagligdags sko; Det vil være et par størrelser mindre. De skal passe stramt og i overensstemmelse med dine fødder. Tætsiddende sko er vigtigt, fordi du skal være i stand til at føle gulvet.

Ballet har 5 grundlæggende holdninger, der tjener som et fundament for mere komplicerede trin. Du vil lære de korrekte positioner for både dine arme og ben for hver af disse 5 positioner. Flere populære børns videoer, der viser ballet dans kan findes i den del af mange stores.You legetøj vil have en levende instruktør i dit eget hjem for under $ 50. Brug disse Dance instruktioner for at lære ballet bevægelser og grundlæggende ballet teknik.

De fem positioner


Første position.

 1. Stå oprejst med dine fødder samlet. Gør dine hæle røre. Din venstre tæer vil vende mod venstre, og din højre tæer vil vende mod højre. Dine fødder næsten danner en lige linje, bortset fra dine tæer peger nogensinde-så-lidt fremad.
 2. Placer dine arme foran din krop, som om du hugging en kæmpe kugle.
 3. Tryk dine skuldre ned og langstrakt din hals.
 4. Blødgør fingrene. Ingen spænding i fingrene er tilladt.

Anden position.

 1. Begynd i 1. position og flytte dine ben lidt ud over skulder bredde fra hinanden.
 2. Placer dine arme ud til siden i skulderhøjde. Dine underarme og hænder vil blive konfronteret lidt frem, så de er genert af en 180 graders vinkel.

Tredje stilling.

 1. Stå i 1. position. Flyt nu din højre hæl, så det rører bue af din venstre fod. Dette er 3. position.
 2. Du kan også udføre 3. position på din venstre side. Igen begynder i 1. position. Denne gang flytte din venstre hæl og placere den, så den rører din højre bue.
 3. Begynd med armene i 2. position, nu flytte din venstre arm over hovedet, som om du er ved at nå op til plukke et æble fra et træ. Forestil dig en linje går ned i midten af ​​din krop. Din venstre arm vil aldrig krydse over denne linje.

Fjerde position.

 1. Begynd i 1. position. Flyt dit højre ben foran venstre ben, så dine ben er fra hinanden. Din ret tæer peger mod højre, venstre tæer peger mod venstre. Du kunne tegne en lige linje fra hælen af ​​din højre fod til tæerne af din venstre fod, hvis du gør denne holdning korrekt.
 2. Gå tilbage til 1. position. Denne gang flytte din venstre fod frem og læg den foran din højre fod. Dette anses for den venstre side af 4. position.
 3. Placer dig våben, som de var i 3. position, nu bevæge sig din højre arm ud foran du kan lide det var i 1. position hugging en badebold.

Femte position.

 1. Begynd i 4. position og skub din forreste ben tilbage, så den rører din ryg ben. Hvis du begyndte 4. position med højre ben foran, vil din højre hæl røre din venstre tæer.

  Som du kan se, kan 3., 4., og 5. positioner alt ske på begge sider. Der er en venstre side og højre side variation til hver af disse positioner. Med 1 og 2. positioner, er der kun én måde at gøre disse.
 2. Begynd med armene i 4. position og flytte din højre arm over hovedet ligesom din venstre arm allerede er placeret.

Ballet har strenge krav til korrekt krop tilpasning. Når du udfører nogen af ​​de 5 grundlæggende holdninger, er der flere vigtige ting at huske.

 • Din gluteus vil altid blive gemt under, og dine mavemuskler vil altid blive bøjet.
 • Tryk dine skuldre nedad (ikke luns dem opad mod dine ører).
 • Hold din hals langstrakt.
 • Hold din hage vippes lidt opad.

Nu, at du har styr på de 5 grundlæggende holdninger. Du kan forsøge at gøre nogle grundlæggende træk. Vi vil nu drøfte følgende træk: plie og grand plie. De er traditionelt gjort i den tidlige del af en praksis session på barre. En barre er et træ rækværk fastgøres til en væg, og bruges til at praktisere. Det er normalt fastgjort til væggen eller andet sted midtvejs mellem talje og skulderhøjde. For nu, vil bagsiden af ​​en spisestue stol tilstrækkelig.

Det første skridt du skal øve en plié. Plie betyder at bøje. Lag er en mere yndefuld udgave af dybe knæbøjninger og opbygge stærke lårmusklen. En demi plié er en bevægelse, der kan gøres i alle 5 positioner, og kan beskrives bedst som en halv bøje.

For at udføre en demi plié:

 1. Fra 1. position, begynder at bøje knæene, mens faldende mod gulvet, indtil du når et punkt, hvor du ikke kan bøje yderligere uden at løfte hælene fra gulvet. Stop da dette punkt.
 2. Ascend mod din udgangsposition. Både faldende og stigende dele af en demi plié hver gjort til en optælling af 2.

Prøv at gøre 10 demi lag i alle 5 positioner. Husk, for 3., 4., og 5. holdninger, du bliver nødt til at udføre 10 demi lag på både venstre og højre side. Demi lagene i 1. og 2. positioner kan gøres med hænderne placeret let på bagsiden af en spisestue stol. Du må ikke læne dig op ad stolen for balance eller support. Når du laver demi lagene i position 3 til 5, vil du hvile din venstre arm på stolen, når du laver i højre side, hvilket betyder at du højre ben er foran. Din krop vil være vinkelret på bagsiden af ​​stolen. Når du laver den venstre side, vil din højre arm hvile på stolen.

Når du har styr en demi plié i alle 5 stillinger, er du klar til grand lag.

For at udføre en grande plié:

 1. Begynd i 1. position. Opretholde en næsten oprejst positur, som om du sidder på en stol med ryggen mod stolen. Flyt din overkrop bare nogensinde-så-lidt fremad. Du er ikke foroverbøjet meget, men du er aldrig så oprejst, at du risikerer overordnet din ryg.
 2. Fortsæt med at bevare din oprejst positur og begynde at bøje dine knæ ned mod gulvet. Dette vil medføre dine knæ til at gå udad i begge retninger. Gå så langt som du kan uden at løfte hælene fra gulvet.
 3. Når du ikke kan synke yderligere uden at løfte hælene, skal du blot løfte dine hæle og fortsætte med at stige ned mod gulvet. Balance på bolden af ​​din fod.
 4. Gør den nedadgående del af en grand plié til en optælling af fire.
 5. Stop, når din bagdel komme tæt på dine hæle, men ikke rører ved hinanden. Du er ikke til at sidde på dine hæle overhovedet. Du er stadig holder din vægt. I det øjeblik du nå dette punkt, er, når du straks begynde at stige opad til sidst ender i 1. position, hvor du startede.
 6. Gør opstigende portion til en optælling af 4.
 7. På din vej op, skal du trykke hælene tilbage til gulvet ved først givne punkt, hvor det føles naturligt at gøre det (det sker, når dine ben er stadig bøjet) og derefter fortsætte op til din udgangsposition.

Gør grande lag i alle 5 positioner. Samme som med demi plié, vil du gøre mere grande lag i 3., 4., og 5. holdninger, fordi du bliver nødt til at gøre grande lag på begge dine venstre og højre side.

Selv hvis du aldrig audition til en verdenskendt ballet dans selskab, gør 20 minutter af ballet dans øvelser om dagen kan være en stor anaerob form for motion, der styrker dine muskler og har samme fordele som andre former for modstand uddannelse såsom vægtløftning. Faktisk er det rygter om, at mange professionelle fodboldspillere har taget ballet klasse til at forbedre deres spil. Hvis du i sidste ende beslutter at forfølge ballet videre, vil du have styrket centrale muskler og har et solidt fundament, hvorfra man kan gå videre.

Tips:

 • Hvis du ikke har planer om at købe ballet hjemmesko, bare danse barfodet.
 • Bagsiden af ​​en spisestue stol kan tjene som en improviseret ballet barre.