Sådan Lær at spille Marbles

Afspilning kugler var engang en tidsfordriv af år gået; endnu, kan man stadig finde det sjovt i en gammeldags marmor spil. Faktisk er et nationalt Marble Turnering stadig holdt årligt i New Jersey. Der er mange måder at spille kugler og der er mange betingelser forbundet med spil.

Marmor grundlæggende er faktisk ganske enkel. Alle et behov er en samling af kugler kaldet target marmor og shooter kugler. Shooter kugler tendens til at være lidt mere avanceret og lidt større end target kugler. Også behov for noget at gøre en cirkel som bånd, tape, kridt, eller endda en pind.

Marbles kan spilles næsten overalt, indendørs og udendørs. For et hurtigt spil prøve at spille på en glat overflade som gulvet, vil dette gøre dine marmorkugler rulle hurtigt og langt. For mere af en udfordring, snavs eller jorden er et godt valg.

Start spillet ved at beslutte hvor de skal spille. Hvis spillet er indendørs, så er du nødt til at gøre en cirkel, som regel 2 eller 3 meter bred, ved at bruge tape eller snor. Hvis spillet er ude, kan cirklen gøres med kridt, hvis det er på fortovet eller beton og med en stok, hvis det kommer til at blive spillet i snavs.

Før du starter spillet, beslutte, om du spiller for Keepsies eller Fairsies. I Keepsies, får man at holde alle kuglerne han skyder ud af cirklen og i Fairsies alle får deres egne kugler tilbage i slutningen af ​​spillet. Det er en vigtig beslutning, hvis der er en favorit marmor eller en flot samling involveret.

Der er mange variationer af at spille kugler, men hvert spil har den grundlæggende tilgang. Hver spiller sætter alle deres mål kugler ind i en cirkel. Formålet med spillet er at skyde din opponentâ € ™ s kugler ud af cirklen ved hjælp af din shooter marmor. Der er en kno ned teknik til optagelse som indebærer klemme marmor med din pegefinger og zappe det med tommelfingeren.

Beslut hvem der skal gå først. Denne spiller vil derefter forsøge at skyde opponentâ € ™ s kugler ud af cirklen. Hvis målet marmor bliver skudt ud af cirklen og skytten marmor forbliver inden for cirklen, så spilleren får lov til at holde målet marmor og har en anden drejning. Skytten marmor skal altid spilles fra hvor det sluttede for det sidste skud. Afspilleren holder spiller, indtil han enten skyder sin egen shooter marmor ud af cirklen, han doesnâ € ™ t ramte ethvert mål kugler overhovedet eller han doesnâ € ™ t ramme nogen kugler ud af cirklen.

Når hans tur er slut, han henter sin shooter og spillet går til den næste spiller. Spillere, når du starter en ny tur, kan skyde fra et vilkårligt sted uden for cirklen. Spillet fortsætter, indtil alle target kugler bliver skudt ud af cirklen.