Sådan kopieres en DVD til en Flash Disk

Der er snesevis af programmer, som du kan bruge til at kopiere en DVD til et USB-flashdrev. Disse applikationer stort set fungerer på samme måde, selv om de er af forskellige mærker. En af de mest populære DVD-ripping og kopiering programmer på markedet i dag er NERO. Som de fleste, DVD Rippers, Nero tilbyder en automatiseret løsning til at kopiere dvd'er og andre mediefiler på enhver form for harddisk. Den samme fremgangsmåde kan bruges til at kopiere en DVD fil på et flashdrev så godt. Men før gennemgår beslutningsforslagene og kopiere din første DVD på dit drev, skal du sørge for, at DVD du kopierer en DVD, der ejes af dig. Kopiering og gengivelse af data eller medier, som du ikke ejer, er ulovlig. Det er sagt, ved hjælp af Nero, kan du nu begynde at kopiere en DVD på din flash disk.

Sæt din USB flash disk. Den store ting om flash-diske, er, at det er helt bærbare. Du kan bringe det overalt således at overførsel af data. Det første skridt i at kopiere dine favorit DVD film på en flash disk er ved at indsætte flash disk på din computer. Find USB-stik, og indsæt flash disk der. Giv operativsystemet et par sekunder til at opdage og muliggøre flash disk.

Load NERO. Nero Burning og ripping software er ikke gratis. For at få den fulde pakke, der låser op for alle dens funktioner, skal du købe en kommerciel installation disk sælges på forskellige computer butikker eller du kan købe licens online og downloade softwaren. Nero har dog tilbyde en begrænset prøveperiode tilbud, der vil gøre dig i stand til at bruge softwaren i en kort tid, før du bliver nødt til at betale for en licens. Hent prøveversionen af ​​Nero 9 på nero.com. Afhængig af din internetforbindelse hastighed, skal det tage et par minutter at downloade installationsfilen. Når overførslen er fuldført, skal du dobbeltklikke på installationsfilen for at fortsætte med installationen. Følg trinene for at installere Nero. Så snart installationen er færdig, skal du lægge Nero ved at klikke på genvejen på skrivebordet eller via "Start" -menuen.

Indsæt DVD. Vælg DVD, du vil kopiere og indsætte det i din dvd-drev. Lad computeren et par sekunder for den at påvise DVD. Samtidig vil Nero detektere DVD og bede det.

Vælg kopieringsfunktionen Nero. Når du lægger Nero, vælger Nero Express, da det har den enkleste interface. Vælg "Kopier DVD" funktionen. Et nyt vindue vil komme op visning af "Source" medierne og "Destination" drev. For kilden, vil det automatisk pege på DVD, men i tilfælde af, at det ikke, redigere den ved at klikke på rigtige kilde. For destinationsdrevet, navigere til din flash disk placering og vælge det til Nero at læse den. Vælg den bestemt mappe i din flash disk, hvis du vil have DVD kopierede billede der. Én du er tilfreds, skal du klikke på "Start kopiering" knappen i nederste højre hjørne. Dette bør starte kopieringen. Nero vil derefter advare dig, når DVD'en er kopieret.

Så snart Nero afslutter jobbet, åbne din flash disk og navigere til, hvor dvd-billedet blev kopieret at kontrollere, om den er der. Nero er et af mange DVD kopiering applikationer på markedet. Andre programmer kan koste billigere eller er endda gratis.