Sådan Konverter YouTube, Google Video og andre FLV videoer til AVI, MOV, 3GP, MP4 eller MP3

Der er mange måder at konvertere FLV filer såsom YouTube-videoer. Den nemmeste ene er at følge nedenstående trin.

  1. . Kopier webadressen på det websted, der indeholder den video, du ønsker at konvertere Det betyder, at du skal gå til YouTube, Google Video eller et andet websted, der linker til FLV videoer og kopiere linket viste i adresselinjen, fx http: / /br.youtube.com/watch?v=M03zq8WKne8.
  2. Åbn det websted, der konverterer FLV videoer Gå til hjemmesiden for Gratis Online Video Converter:. Http://www.flvix.com/.
  3. Indsæt i webadressen på det websted, du kopierede i trin et. I midten af online converter pladsen er der en grå boks indledes med ordet URL. I denne boks vil du indsætte det link, du kopierede tidligere.
  4. Vælg det ønskede format til konvertering. Lige under den grå boks er der en hvid boks Forud "ønskede format". Der kan du vælge .avi til Windows, .mov til Mac, .3gp til mobiltelefoner, .mp4 til bærbare videoafspiller, eller .mp3 til bærbare lydafspillere. Selvfølgelig er der mulighed for mere end én mulighed for hvert system, skal du blot have afspilleren i det format, du ønsker.
  5. Klik på knappen "Convert" og vente. Du skal blot klikke på knappen i det grå felt nedenfor og vente på hjemmesiden til at konvertere din video. Dette bør tage fra sekunder til minutter, afhængigt af video størrelse.
  6. Hent den konverterede video til din PC eller bærbar enhed. Når det bliver gjort, vil en ny knap vises på webstedet. Klik på "Download den konverterede video", og browseren vil bede dig om at gemme filen. Hvis du ønsker at konvertere flere videoer, skal du blot klikke på det grå felt "Tilbage", og du vil blive omdirigeret til hjemmesiden.

Nu kan du se de videoer, når og hvor du vil.

Nødvendigt værktøj:

  • Internet Browser
  • AVI, MOV, 3GP, MP4 eller MP3-afspiller

Tips:

  • Hvis du ikke kan se videoen i det format, du vil, skal du få codecs: dekodere, der normalt kommer i kassetter med videoafspillere. Disse er i de nyttige links nedenfor.