Sådan Konverter Mp4 til Mp3

Hvis youâ € ™ re søger at konvertere MP4 til MP3, chancer er du vil konvertere en MP4 lydfil til at spille på din MP3-afspiller. Men før vi går over til at dække, hvordan man konverterer filerne, lad os € ™ s gå over de væsentligste forskelle mellem MP3 og MP4.

 • MP3 (MPEG-1, Layer 3): MP3'er er små, høj kvalitet lydfiler, der kan afspilles på MP3-afspillere eller software. Det kan let oprettes ved hjælp af en hjemmecomputer, en ripper program, der kopierer en sang fra en cd til din computer, og en koder, der konverterer din musik til MP3-format.
 • MP4 (MPEG4 del 14): Mp4 bruges til lyd og video. Denne filtype giver til streaming via internettet og næste generation mobiltelefoner høj kvalitet. Mp4-afspillere kan downloades online.

  Der er 2 hovedtyper af disse filer. Den første type kaldes Simple Profile, som bruges til lav opløsning digitalt videoindhold, populært anvendes til online distribution. Den anden version hedder Advanced Video Coding, der er en højere kvalitet, der bruges til HDTV-indhold.

Så i grundlæggende vilkår, MP3 er for lydfiler, der anvendes på MP3-afspillere og software, og MP4 er til audio / video-filer bruges til internet streaming og højteknologiske mobiltelefoner.

Sådan Konverter Mp4 til Mp3

Konvertering MP4 til MP3

At konvertere MP4 til MP3, skal du bruge et filformat konverter program. Disse programmer er rigeligt til rådighed via internettet. Downloads.com kan være et godt sted for dig at begynde at shoppe rundt. Mange downloades programmer tilbyder en gratis prøveperiode, så du kan finde det en god ide at prøve et program, inden de køber den.

Tre grundlæggende trin til at konvertere MP4 til MP3:

 1. Hent en gratis konverter eller købe en konverter, der understøtter MP4 til MP3-fil konvertering.
 2. Installer programmet på din computer.
 3. Følg anvisningerne i programmet giver dig, og du vil være i stand til at konvertere mp4 til mp3.

Her er nogle omformere til din reference:

 • Easy CD-DA Extractor 9.0.1 build 2 ved Poikosoft
  Dette program har en gratis prøveperiode for din vurdering.
 • River Past Audio Converter
  Du kan købe og downloade dette program til et rimeligt gebyr.