Sådan Konverter en WordPerfect-fil til PDF

Uanset om du bruger WordPerfect, fordi det er billigere end Word, eller du kan lide det bedre, eller begge, en udfordring præsenterer sig selv, når du har brug for at dele filen elektronisk. Hvis du blot konvertere filen til Word-format, så en person, der ikke har WordPerfect kan se det, er du sandsynligvis til at have formatering problemer eller andre ting, der gør det se anderledes fra den måde, du har oprettet den.

Heldigvis WordPerfect har en indbygget værktøj, der nemt løser dette problem. Ved at konvertere et WordPerfect-fil til PDF, vil det se ud nøjagtig som du har oprettet det, og alle med Adobe Reader på deres computer (som er næsten alle) vil være i stand til at se din fil. Selv hvis du bruger tabeller, diagrammer, billeder eller andet, WordPerfect er i stand til at skabe, vil PDF konvertering arbejde uden at ændre noget.

Jeg vil også bemærke denne evne går tilbage flere versioner i WordPerfect, i hvert fald tilbage til WordPerfect 9, og sandsynligvis længere tilbage end det. Det er meget nemt at gøre ved hjælp af de fem trin nedenfor.

Trin 1

Når du har oprettet din WordPerfect-dokument, skal du gøre et sidste Gem som du normalt ville.

Trin 2

Under menuen Filer er der en Udgiv til PDF, eller et Offentliggør med en pil, der skaber en flue-out, der indeholder PDF som en mulighed, afhængigt af den version du bruger. Vælg Publicer til PDF.

Trin 3

Når dette er valgt, vil du se en Udgiv til PDF dialogboksen. Standarderne skal være god for det meste, men du kan eksperimentere med dem.

Trin 4

(Valgfri)

Hvis du ønsker at eksperimentere med indstillingerne, her er et par højdepunkter. Som standard vil WordPerfect gemme PDF-filen på samme sted du gemte din WordPerfect-fil. Dette kan ændres i feltet Filnavn.Kompatibilitet feltet, Acrobat 4 eller 5 er gode valg. Du kan ændre feltet Forfatter, også. Disse oplysninger vises ikke i din PDF, men det vil vise under Egenskaber for brugere, som ved, hvordan man adgang til den. Dybest set er det en god idé at have dit navn på dette område. Under PDF stil, kan du prøve andre presets til dine behov. Hvis du gøre brugerdefinerede ændringer, du vil, kan tegnet + bruges til at gemme profilen og føje den til listen over tilgængelige valg til fremtidig brug. De resterende faner og indstillinger kan ændres også, hvis du føler dig tryg med at eksperimentere.

Trin 5

Klik på OK.

Jeg anbefaler at åbne PDF-filen i Adobe Reader til at få vist det, især hvis du har eksperimenteret med indstillinger eller har andet end blot tekst. For eksempel, hvis du har nogen billeder af høj kvalitet i dit dokument og bruge standardindstillingerne, skal det se okay, men du måske ønsker at bruge den højeste kvalitet indstilling i PDF stil feltet til at gøre dine billeder pænere.

Ved at bruge denne indbyggede Udgiv til PDF-funktionen i WordPerfect er langt den bedste, nemmeste og mest pålidelige måde at dele filer. Du behøver ikke at bekymre sig om formatering, skrifttyper, der anvendes, grafik eller endda de avancerede funktioner i WordPerfect; det hele går i PDF ser bare den måde du havde tænkt det.