Sådan Konverter beskyttede audio- Into en Plain MP3

Større optagelse etiketter beskytte deres underskrevet-up kunstnere og de sange, de producerer gennem Digital Rights Management (DRM) teknologi for at undgå ulovlig distribution af ophavsretligt beskyttet sange. Men hvis du har købt musik fra lovlige download-butikker på nettet, såsom iTunes, så du ønsker at maksimere din regning ved at kunne spille dem hvor som helst, forudsat at du ikke distribuere eller dele dem med andre. Denne "Oplåsning" af beskyttede audio- kan faktisk gøres, så du kan afspille sangene på en anden MP3-afspiller eller computer.

Med brug af Replay Music

Replay Music er et program til Windows-baserede computere. Den fungerer som en optager program for enhver musikfil, du spiller på iTunes eller hvad lydafspiller, du bruger, automatisk konverterer lydfiler til MP3-formatet, og tags de konverterede filer med sangtitel, kunstnernavn og album detaljer. Derudover anerkender og øjeblikkeligt skiller filerne i individuelle spor for dig under optagelsen. Der er andre programmer tilgængelige på internettet, der kan udføre denne funktion. Kendetegnet at se ud for, er evnen til at konvertere en lydfil format til MP3-format.

Brændende sange på en cd

  1. Hent iTunes gratis til Windows-baserede eller Mac-operativsystemer fra Apples websted. Følg alle instruktionerne for korrekt installation.
  2. Indstil egenskaberne for iTunes Import Preference til MP3, eller hvad format du ønsker. Bagefter indstille iTunes Brænd Præference til Audio CD.
  3. Organiser lydfilerne for lettere adgang ved at oprette en afspilningsliste over alle iTunes beskyttede musik, du har købt. Gør dette ved at vælge Ny spilleliste i menuen Arkiv. Vælg alle lydfilerne, du ønsker at konvertere til MP3-format fra Music Library og trække disse i din nyoprettede afspilningsliste.
  4. Brænd disse lydfiler på din cd ved at klikke på Filer og derefter Brænd spilleliste til disk. Et pop up vindue vises, der vil bede dig om at indsætte den cd (CD-R) i det optiske drev. Når brændt på disken, bliver lydfiler 'format AIFFs som kan afspilles på næsten alle cd-afspiller.
  5. Til sidst konvertere AIFFs ind i MP3-format og stadig indeholder alle de butikken ID-tags, såsom sangtitler, kunstneres navne og album detaljer, bliver du nødt til at rippe lydfilerne tilbage i iTunes. Gør dette ved at få adgang til musikbiblioteket, og klikke på ikonet for cd. Fremhæv alle sangene stadig i AIFF format og trække dem ind i Music Library, og konverteringen til MP3 starter.

Konvertering beskyttet lyd til almindelig MP3 kunne blive et problem, hvis man bruger denne metode til ulovligt at distribuere ophavsretligt beskyttet materiale uanset om overskud eller gratis. Maksimering ens juridiske audio download-udgifter kan synes som en gyldig grund, men når materialet er i almindelig MP3 der er virkelig ikke nogen praktisk måde for pladeselskaber for at forhindre din at dele dem. Hele spørgsmålet er stadig debatteret af musikindustrien på den ene side, på udkig efter mere effektive restriktioner og internetsamfundet på den anden, på udkig efter et nyt paradigme for medier distribution.

Tips:

  • Sørg for at slukke alle noisemakers i din computer, såsom e-mail eller instant messaging pop up meddelelse, da disse kan blive optaget i brændingen.