Sådan kommer du i gang i Competitive Ballroom Dancing

Ballroom dans bruges til at blive set som blot en social aktivitet. Under classic gange, partier betød dans på balsal. I dag, selv om, er ballroom dancing udviklet sig som en konkurrencesport. Det er endda med i begivenhederne i OL som dans sport. Her forskellige stilarter balsal dansede ligesom Cha-cha, tango, salsa, og Rumba er den vigtigste begivenhed.

Så har du allerede dine bedste dansesko og en matchende kostume, og du har valgt musik til cha-cha, tango, og swing. Du tror, ​​du er for en konkurrencedygtig balsal danse? Før ind i dansegulvet, kan du overveje følgende.

Lær det grundlæggende. Kom ind i en konkurrencedygtig balsal dans betyder at lære det grundlæggende i alle stilarter: Cha-cha, tango, swing, Rumba, og mere. Lær en stil på et tidspunkt, som du ikke kan lære dem alle på ét møde. Har du en god portion tålmodighed og praksis hver dag for at dække de grundlæggende træk.

Vælg en danselærer du er komfortabel med. Ballroom dans involverer også tillid. At stole hinanden, vil bringe det bedste træk for jer begge. Der er rutiner, der vil involvere løft, så du må hellere være forberedt på tæt kontakt. Det er også grundlaget for en god kemi. Instruktørerne er professionelle, så du behøver ikke bekymre dig om nogen uegnethed. Bare nyde at danse med hinanden.

Ballroom dans er en holdindsats. Ballroom dans er udført med partnere. Så mens du er nødt til at mestre de bevæger sig, skal du og din partner Jive også. Selv hvis du er stor individuel, en dans uden kemi er heller ikke godt.

Der er forestillinger om, at gents bør føre damerne, når det kommer til at går på dansegulvet. Mens dette er delvist sandt, er det ikke nødvendigvis tilfældet med konkurrencedygtige balsal dans. Dommerne vil hurtigt mærke, hvis pigen bare venter på fører fra sin partner, og vil fortjener negative punkter. Dette er en holdindsats, så resultatet af dansen ikke helt bør afhænge af de fyre alene.

Praksis og praksis nogle flere. Denne sport, ligesom alle andre sportsgrene, kræver hyppig praksis for at mestre de bevæger sig og rutinerne. Ved at praktisere, kan du allerede forestille hele sættet af rutiner uden selv at starte. Dette vil fjerne venter på kundeemner fra din partner. Det er også godt at praktisere ofte at udvikle kemi mellem dig og din dans instruktør, og så til sidst din partner.

Præsentation er nøglen. Ballroom dans er ikke kun om de bevæger sig. Du er også nødt til at imponere dommerne og publikum. Audience effekt er vigtigt, så du skal være klædt at imponere. Og du skal være udtryksfulde, mens du gør din dans nummer. Mærk musikken, mens du danser. Og vise alle, at du føler det. Giv det vindende smil, eller se vred, når musikken er på sit mest passionerede melodier. Kommuniker til publikum med både dine bevægelser og dit kropssprog.

Hvis du tror, ​​du og din partner er klar, så er det tid til at slutte lokale balsal konkurrencer. Derefter kan du arbejde dig vej gennem kvalifikationsturneringer, så du kan gøre din vej til toppen.