Sådan køber Web Domænenavne

Sådan køber Web Domænenavne

Valg og køb af det rigtige domænenavn er en kritisk del af at opbygge en effektiv hjemmeside. Indsnævring ned et navn og et sted, hvor at registrere kan være en skræmmende opgave, men når du finder et domænenavn, som du er tilfreds med du skal købe det så hurtigt som du kan. Det kan nemt tages af en anden på ethvert tidspunkt, indtil det er korrekt registreret.

Domæne købsvederlag

Der er mange virksomheder, du kan registrere dit nye domæne navn med. Ifølge Hostly.com, de gennemsnitlige omkostninger for nye domænenavne spænder 8-10 dollars, selv om hver registrator sætter sit eget gebyr. Et par tips til at huske på, når det besluttes at registrere domænet kan nævnes:

 • Prissætninger: Den bedste domænenavn selskab vil tilbyde en bred vifte af pakker til at passe alles behov, fra single-års registrering, så de flerårige planer med nedsatte afgifter. Et par af de mest velanskrevne virksomheder omfatter Network Solutions og GoDaddy.
 • Kontroller småt: Steder som LuckyRegister.com og CheapDomain-Registrering tilbyder 1,99 dollar om året domæneregistrering; Men der er småt at læse. Denne pris kan ikke være for en ".com" domæne, men for en mindre populære som ".info" eller ".mobi", hvoraf ingen er den mest ønskelige endelse. Der kan være tillægsgebyrer kan gebyrer blive tilføjet, hvis du beslutter at være vært for dit websted andetsteds, eller du kan have til at købe noget andet for at få handlen.
 • Gratis hosting: Nogle virksomheder som GreenGeeks Og Bluehost tilbyder gratis domæneregistrering med en hosting pakke. Sørg for at du forstår de specifikke betingelser, før du vælger denne indstilling, så du er sikker på, hvad der kan ske, hvis du beslutter dig for at flytte til en ny hosting service.
 • Privat registrering: Når du registrerer dit domænenavn, vil du blive bedt om at give personlige oplysninger såsom dit fulde navn, adresse og telefonnummer. Disse oplysninger vil derefter blive offentliggjort i den offentlige WHOIS database. For et minimalt gebyr (normalt ikke mere end $ 7 a år), kan du holde disse oplysninger private. Du ønsker måske at overveje at tilføje denne funktion, når du foretager dit køb.
 • Nem DNS overførsel: Hvis du planlægger at overføre din DNS (eller selv hvis du ikke gør), vil en god registrering selskab tilbyde adgang til denne overførsel uden at tilføje på ublu gebyrer. Undgå at arbejde med en virksomhed, der ikke tillader overførsler eller som gør dem vanskelige. Du ønsker at kunne skifte hosting-tjenester, hvis du beslutter at den, du oprindeligt vælger ikke opfylder dine behov.

Når du vælger en registrering selskab, omhyggeligt læse servicevilkårene. Når du er i tvivl, så find tre selskaber, du er interesseret i at bruge og kontakte deres kundeservice afdelinger. Et velrenommeret selskab bør være i stand til at besvare alle dine spørgsmål.

Valg Domain Names

Du kan ikke købe et domænenavn, før du ved, hvad ønskede navn. Domænenavne er begrænset til 67 tegn, herunder bogstaverne "a" til "z" og tal "0" til "9". Tegn såsom bindestreger og perioder er tilladt.

Navn Selection

Den første del af domænet vil være et ord eller en sætning, du vælger. Mens du kan vælge alle tilgængelige navn, der opfylder kravene karakter, er det vigtigt at vælge et navn, der vil være til gavn for dit formål. Et par tips til at holde i tankerne, omfatter:

 • Vælg et navn, der er relevante for indholdet af dit websted.
 • Indarbejd en eller to søgeord web surfere kan bruge til at se efter, hvad du har at tilbyde i navnet.
 • Hold ord og tal simpelt, så det er let at skrive og at huske.

Domænesuffikser

Den sidste del af hvert domæne navn har et suffiks, der identificerer sin top-niveau-domæne (TLD). Det formål suffikser er at identificere hjemmesiden type. Men som påpeget på TechTerms.com kan alle registrere og bruge de fleste af suffikser. Undtagelserne er .edu, Gov og .mil, som kun kan registreres af uddannelsesmæssige, statslige og militære organisationer, hhv.

Som eksempler kan nævnes:

 • .com: Kommerciel forretning
 • .biz: Forretning
 • .info: informative hjemmeside
 • .net: Netværk organisation
 • .org: Nonprofit grupper

Internet navne- og Numbers, en non-profit gruppe, der administrerer internettets Domain Name System og IP tildeling adresserum, har en komplet liste over topdomæner.

Mens konventionelle visdom har været, at .com navne er bedre til kommercielle virksomheder end andre valg, er dette begreb ændret sig over tid.

 • Ifølge en 2012 artikel i Columbia Journalism Review, er domænenavne bliver mindre vigtig, som besøgende har tendens til at stole på søgemaskiner til at tage dem til hjemmesider i stedet for browsere.
 • 14. marts 2012, Matt Cutts erklærede i en Google + indlæg, at søgemaskinen gigant "har en masse erfaring i at vende tilbage relevante websider, uanset topdomæne det."

Hvad dette betyder for dig er, at hvis der er et navn, som du ønsker, der ikke er tilgængelige med et .com endelse, ikke automatisk fjerne den fra sine overvejelser. Hvis et passende alternativ til rådighed, at du er fortrolig med, overveje at vælge den.

Bekræfter Tilgængelighed

Når du har et navn i tankerne, vil du ønsker at foretage en søgning for at se om den er tilgængelig. Domænenavnet søgeværktøj på Network Solutions hjemmeside er et sted, hvor du kan søge for at se om domænet er tilgængelig. Du skal blot indtaste udtrykket i søgefeltet, og resultaterne vil give dig oplysninger om, hvorvidt domænet er taget eller ej. Sitet vil vise domænet parret med en liste over almindelige suffikser, så du tydeligt kan se, hvad former af navnet er tilgængelige, så du kan træffe en beslutning.

Tidligere registrerede domæner

Det forhold, at et domæne allerede er registreret, ikke nødvendigvis, at du ikke kan få det, selvom det sandsynligvis vil koste mere end at købe en mulighed, der ikke er registreret. Investorer, der køber og hold domæner i håb om at tjene penge fra dem sat prisfastsættelse baseret på, hvad de mener, at værdien af ​​domænet til at være. Omkostninger typisk starter på langt over $ 100 og ofte kravle ind i snesevis-of-tusindvis af dollars rækkevidde.

Hvis det ønskede navn shows som træffes, når du kører en registrator søgning, skal du skrive det ind i din browser. Det kan være i brug som en fungerende hjemmeside, men du kan opleve, at det er parkeret, er udløbet eller på anden måde ikke er i brug. Det er muligt, at sådanne domæner kan have en "til salg" meddelelse sendt eller blive opført til salg på et sted som det Name.com udløb domæner side eller via en online-auktion på et site som Sedo.com eller Bido.com. Du kan endda i stand til at købe disse typer af domæner ved at opspore ejeren og gøre et tilbud.

 • Hvis domænet har en "til salg" note på det, du er heldig - ejeren er klart interesseret i at sælge og kan være åben for en lowball tilbud bare for at få dækket det årlige gebyr. En cyber BZ'er, som hoards flere semi-ønskelige domænenavne i håb om at have en af ​​dem viser sig at være den næste hot buzzword, måske hårdere, men giv ikke op.
 • Du kan gøre en simpel Whois opslag for at se, hvem der ejer domænet. Det vil give dig en kontakt e-mailadresse. Affyre en hurtig bemærkning for at indlede kontakt eller foretage et opkald til den Whois kontakt, hvis du kan få adgang til det telefonnummer.
 • Hvis ejeren reagerer, kan du spørge, om han eller hun er interesseret i at sælge. Hvis svaret er ja, kan du starte forhandlingsprocessen.

Må ikke gå ind i forhandlingsprocessen uden en vis idé om, hvad det domæne kunne være værd. Du kan få en generel idé om værdien ved hjælp af et gratis domænenavn vurdering værktøj som en på valuate.com.

Der er fordele og ulemper forbundet med udgivelse domænenavne.

 • For eksempel, ifølge en artikel om ModernDignity.com, et domænenavn, der har været levende før kan have eksisterende trafik og allerede er blevet samlet op af søgemaskiner, fordele, der kan hjælpe dit website bliver synlige for søgemaskiner hurtigere end et offentliggjort på en helt ny domæne.
 • Tidligere aktivitet kan også have en negativ indvirkning på dit websted. For eksempel, hvis sort hat SEO er blevet brugt på domænet, eller hvis det har været et parkeret domæne fyldt med spammy reklamer, det kan fortsat ses negativt af søgemaskiner på ubestemt tid, uanset hvad du gør for det.

For at undgå potentielle problemer, er det vigtigt at sørge for nogen tidligere ejet domæne, du overvejer at købe er ikke blacklistet. Du bør også tjekke domænet historie og sammenlignende salg til forskning ryggen historie.

Oprettelse af din hjemmeside

Når du har valgt og købt et domænenavn, vil du være klar til at gå videre til processen med at skabe, udvikle og fremme din nye hjemmeside.