Sådan køber Obligationer

Virksomheder kan hæve penge i markedet ved enten at udstede aktier eller ved udstedelse af gældsinstrumenter kendt som obligationer. Mens bestanden er overførslen af ​​nogle bit af ejerskabet af selskabet til aktionærer, behøver obligationer ikke overbringe nogen ejendomsretten til køber, men er blot lån, som selskabet søger og er forpligtet til at betale dem tilbage til køberen ved udløb sammen med nogle rentebeløb. Mens lagrene er en mere frugtbar investering på længere sigt, er der også det faktum, at mene, at markedsudsving kan få din bestand at afskrive og i tilfælde af et marked nedbrud, kan du ende med at miste alle dine penge. Obligationer på den anden side vil sætte dig ind i den kategori af â € ~creditor «til virksomheden eller regering; de er bundet af loven til at returnere dine penge med den akkumulerede rente som enhver anden lån. Obligationer er ideelle investeringer for dem, der er på udkig efter langsigtede faste gevinster, såsom pensionister, eller for dem på udkig efter nogle korte tid specifik finansiering, såsom siger finansiere en uddannelse i 3-4 år. Læs videre nedenfor for at se, hvordan du kan begynde at investere i obligationer.

Trin 1

Almindelige vilkår at være opmærksom på. Før du begynder at købe obligationer, skal du være opmærksom på nogle af de mere almindelige terminologi relateret til obligationer, som vil hjælpe dig med at træffe de rigtige beslutninger, når det kommer til at investere dine penge.

  • â € ~Face værdi «eller â € ~par værdi" eller â € ~principal «er det beløb får du tilbage ved udløb.
  • â € ~Coupon «henviser til den rente en holder, vil modtage i den periode obligationen er gyldig.
  • En obligation pris svinger gennem sin levetid afhængigt af forskellige faktorer. Når prisen er højere end den pålydende værdi, er obligationen anses at være sælger på en â € ~premium «; når det modsatte er tilfældet, dvs. når det handler under den pålydende værdi, er det siges at være sælger på en â € ~discount «.

Trin 2

Hvor kan man købe obligationer. Du kan købe obligationer gennem fuld service eller rabat børsmæglerselskaber. Andre måder at købe obligationer kan være gennem obligationsudstedelser mæglere, men du vil være forpligtet til at foretage en indledende investering på mindst $ 5000. En fjerde måde er at købe ind i investeringsforeninger, der primært investerer i obligationer.

Trin 3

Køb statsobligationer. Regeringen - statslige og føderale - udsteder obligationer som et middel til at sikre finansiering af den offentlige infrastruktur eller andre projekter. Statsobligationer kan købes gennem de fire metoder, der er nævnt i trin et, eller de kan også købes direkte fra statskassen. Besøg http://www.treasurydirect.gov/ at købe obligationer fra regeringen.

Trin 4

Advarende tips. Når du køber obligationer gennem mæglere, husk at tjekke den faktiske handelspris på obligationen mod prisen mægleren citerer. I de fleste tilfælde mæglere tilføje en vis avance, som de tager som deres provision eller gebyrer. Forskning godt før investerer i nogen obligationsudstedelser ikke-statslige; de kan også være underlagt forskellige markedsudsving. Statspapirer sikreste da dit afkast er garanteret.

Du skulle nu have en grundlæggende forståelse af, hvordan man køber obligationer og gøre dem til en livslang investering. Start langsomt, indtil du opbygge tilstrækkelig erfaring og praksis, så eksperimentere med sorter af obligationer til rådighed på markedet.