Sådan køber Model-Bygning Værktøj og tilbehør

Model-bygning er en stor hobby for alle der kan lide at bygge skalamodeller af bygninger, biler, skibe, krigsmaskiner, tal og mange flere. Modelbyggere enten bygge fra butikken købte modellering kits eller skabe deres egne fra bunden. Modeller kommer i forskellige materialer som plast, træ, harpiks, metal og mere. Du kan købe præ-bygget eller pre-malede modeller, som du simpelthen snap på. Der er også modeller, som du har brug for at konstruere, male og lim sammen.

For at blive en alvorlig modelbygger, skal du have en række værktøjer og forsyninger til din kreative hobby. De elementer, du får brug for i høj grad afhænge af den type modeller, som du er ved at opbygge. For eksempel er nogle værktøjer, der anvendes til modelfly ikke anvendes i opbygningen af ​​modelbiler. Det materiale, der anvendes til modellerne er også en stor faktor. Metal-modeller kan kræve forskellige værktøjer fra dem, der er lavet af plast, træ, gummi, ler eller porcelæn.

Her er nogle af de værktøjer og forsyninger, du kan få brug for model-bygning:

1. knive. Du har brug for forskellige størrelser af knive til skæring, udskæring, trimning samt til mejsling. Kniv sæt normalt kommer med diverse blade, som du kan bruge på plast, træ, gummi, ler mv

2. Klemmer og laster. Når du arbejder på en model, du har brug for at holde dem på plads med brug af klemmer, laster samt klip og greb ben. Nogle hobby butikker sælger monteret krokodillenæb med et forstørrelsesglas for indviklede modellering job.

3. Pincet og tang. Spidstang, bidetang, pincet i forskellige stilarter (skarp spids, selvlukkende, buet og stempel) er alle nyttige i model-bygning.

4. Hammer. Mini-hammere er vigtige redskaber i fastsættelsen dele sammen.

5. Lineal. For præcis måling, bør der ikke model-builder være uden en lineal, der kan måle tykkelse samt længden. Dowel og stang måle huller er også et plus.

6. Maling. Maling kommer i tre typer: akryl, emalje og spray.

  • Akryl maling tørrer hurtigt og er vandafvisende. Leveres i grundlæggende, glans, halvblank og flade maling farver.
  • Emalje flaske maling kommer i mange forskellige farver fra grundlæggende farver til militære farver, farver til biler og mange andre. Når du bruger emalje maling, får du en blank og skinnende finish på din model.
  • Sprøjtemaling kommer i grundlæggende, metallisk og glans farver og mere. Bortset fra sprøjtemaling er nem at betjene, får du en glat udseende, når du maler dine modeller med denne type maling produkt.

Med maling vil du også nødt til at købe opløsningsmidler og fortynder og et sortiment af børster.

7. Lim. Afhængigt af materialet modellen er lavet af, skal du bruge nogle af følgende selvklæbende produkter:

  • Duco cement til glas, porcelæn, keramik, osv
  • Epoxy, som binder materialer på få sekunder
  • Plast svejser for glasfiber, keramik, metal, træ, beton og mere
  • Tråd skab til møtrikker og bolte
  • Silicone Sealant anvendes lapning, forsegling og sikring af forskellige typer af materialer
  • All-Purpose Lim

8. Andre. Der er andre værktøjer og forsyninger, som du får brug for model-bygning såsom at skære værktøjer som save, efterbehandling værktøjer som sandpapir, rengøring redskaber, øvelser og mange, mange flere. Søg råd fra andre hobbyfolk, læse bøger samt online fora for modelbyggere at finde ud af, hvad andre værktøjer, du får brug for.

Det er nemt at købe redskaber og forsyninger til model-bygning fra din lokale hobby butikker. Disse artikler kan findes online. Start ud ved at købe værktøj sæt og toolkits, der allerede kommer med de grundlæggende værktøjer, du har brug for. Du kan tilføje flere værktøjer til din arsenal over tid.