Sådan køber hund uddannelse kraver

Med tre hovedtyper af hundetræning kraver at vælge imellem, bør en ejer overveje omhyggeligt alle sine muligheder, før de køber en hund uddannelse krave. Hver hund uddannelse krave har fordele og ulemper. Mens de fleste hunde vil reagere positivt på nogen af ​​de hund uddannelse kraver, alt for aggressive eller frygtsomme hunde kan reagere negativt på nogle kraver. I disse tilfælde bør en professionel hundetræner høres, før du foretager dit køb. Der er tre hovedtyper af hundetræning kraver: choker, hoved og ben.

Choke kraver Chokeren krave er også kendt som en slip krave eller en choker kæde. Det er den mest populære og udbredte hund uddannelse krave. For at være effektiv, men det skal monteres korrekt.

  1. Det ideelt monteret choker krave skal kunne glide komfortabelt over hovedet, men passer godt ind omkring halsen.
  • Hvis det er for stramt, vil det være vanskeligt at sætte på og tage af. Hvis det er for løs, kan det ved et uheld glider ud, og det er mere vanskeligt at bruge.
  • For at finde den rigtige størrelse, måle din hunds hals med en snor eller målebånd og derefter to til tre inches.

Hoved Kraver hoved kraver eller hoved grime, er også almindeligt kendt af de mest populære mærker: Haltis og blid ledere. Det er vigtigt, at de passer korrekt som øjenproblemer er et resultat af dårligt udstyret hoved kraver.

  1. Næsen bro strop skal passe stramt over næsepartiet uden at kunne ride op tæt på øjnene.
  • Kraven rem skal bæres højt oppe på halsen og være stramt nok, at kun én finger er i stand til at passe mellem remmen og hundens hals. Dette vil holde kraven i at skifte på hundens hoved.
  • Det er tilrådeligt at tage din hund med dig til butikken og prøv kraven på, inden de køber det for at sikre den perfekte pasform.

Prong Kraver Prong kraver, også kendt som knivspids kraver, er generelt misforstået. Selv om de kan se lys en middelalderlig tortur enhed, bliver de sikringsanlæg links i kraven designet til at klemme huden omkring halsen, når strammet. Mange undervisere mener, at dette krave er faktisk blidere end chokeren kraven, men det bør ikke bruges på alt frygtsomme eller underdanige hunde, bør heller ikke bruges på hvalpe.

  1. Prong kraver ikke kommer i størrelser; de kommer i vægte. Jo større hunden, tungere vægt.
  • De er dimensioneret ved enten at fjerne eller tilføje links til kraven. Kraven skal sidde lige bag ørerne og op under kæben linje. Når de er monteret korrekt, vil kraven ikke være i stand til at glide over hundens hoved.
  • Prong kraver er designet til at blive lagt på og tages af ved at løsne forbindelser og faktisk frigive kraven fra omkring halsen. Krogene kan frigives ved at klemme den smalle buede ende af forbindelsen.

Hundetræning kan være en sjov og underholdende måde at tilbringe tid sammen med din hund. At finde den rigtige hund uddannelse krave vil ikke gøre uddannelse simpelt, men det gør det nemmere.

Forsigtig:

  • Uddannelse kraver er kun designet til at blive båret under uddannelsen og bør fjernes på andre tidspunkter for at undgå skade hunden.