Sådan køber Hund Legetøj, der er sikre og Holdbar

Pet legetøj er en multi million dollar industri. Der er mange sorter derude, fremstillet til at underholde din elskede lodne ven. Når du vælger et stykke legetøj for dit kæledyr hund, kan valget være overvældende. Antallet en overvejelse, når de køber for dit kæledyr hund er hans sikkerhed. Også, du ønsker at finde et stykke legetøj, der vil modstå timers hårdt spil og tygge. Hera € ™ sa guide til at hjælpe dig med at købe legetøj hunde, der er sikre og holdbare.

  • Overvej din Doga € ™ s størrelse. Nogle legetøj kan være for lille til din hund. Sørg ita € ™ s ikke så lille, at indgivet varen kan få i din Doga € ™ s hals. Før du køber en vare, læse produktspecifikationer og sørg for at det er hensigtsmæssigt for race og størrelse af din hund. For eksempel kan nogle legetøj Rawhide knogler ikke være passende for små legetøj hunde såsom terriere og Chihuahuas fordi det har dele, der kan bryde ud i små skår der bliver indgivet i deres tarme eller forårsage kvælning.
  • Kontroller materialet. Tygge legetøj er de mest populære hund legetøj. Du skal dog sørge for, at materialet punktering bevis. Det betyder, at det skal være fremstillet af flere lag af en robust materiale som PVC eller denier nylon. En god robust legetøj ville være en Kong Toy, Wubba eller Everlast Treat Ball.
  • Check for aftagelige dele. Eventuelle squeakers, klokker eller andre ting, der gør legetøjet larmer eller lys op bør sikkert gemt inde i legetøjet. Det skal være dækket i lag af nylon eller andre holdbart materiale, så legetøjet ikke kan blive makuleret i lidt at komme til det sjove center. Det er derfor, tøjdyr donâ € ™ t gøre gode hund legetøj da materialet let kan makuleres ved Doga € ™ s hjørnetænder. De bedste legetøj er lavet af et solidt stykke, eller er syet eller smeltet sammen til én ubrydelig luns. Se hvad der sker, når du forsøger t trække det fra hinanden i butikken. Det bør have en giver, men trække tilbage til sin oprindelige form.
  • Sørg ita € ™ s maskinvaskes eller opvaskemaskine. Hvis det er, chancerne er, ita € ™ s holdbart nok for din hund at tygge på uden dele kommer ud. Desuden vil det være lettere for dig at regelmæssigt rengøre og desinficere for din elskede kæledyr.
  • Læs hvad eksperterne har at sige. Hund magasiner og hjemmesider dedikeret til ejere af kæledyr vil have anmeldelser af produkter, de har afprøvet og testet. Du kan også bede din dyrlæge og andre kæledyr ejere deres erfaringer med specifikke legetøj. Donâ € ™ t lade sælgere på dyrehandel svajer dig, eller lad den farverige emballage af legetøjet tvinge dig til at købe. Foretage et informeret valg, før du tager ud af din pung og lære om produktet, før du udlevere dem til din hund.

Vær forsigtig med at vælge den rigtige legetøj til din hund. Hvis du finder en han virkelig kan lide, kan du ønsker at få en ekstra en, så du har en ekstra i tilfælde af anden bliver tabt. Når du tager dig tid til at vælge omhyggeligt et sikkert et holdbart legetøj, har du ro i sindet at vide din elskede hund vil få mange timers spil sjovt med det.