Sådan køber Hund Care Products

At eje en hund er en enorm ansvar. Ud bekostning af fødevarer og lægehjælp, er der en række andre typer af produkter, der er nødvendige af hunde for dem at leve sunde og glade liv. Denne artikel vil give en liste over de typer af hunde pleje produkter til rådighed, og vil også være nyttig for shopping for og købe disse hunde plejeprodukter. Følgende er et udsnit af de typer af produkter, du kan forvente at købe til din hund:

 1. Vand og mad retter. Disse retter bør være en passende størrelse til din hund som en fuldvoksen voksen, men du måtte ønske at købe mindre skåle for, mens han er en hvalp.
 2. Grooming poster. De fleste hunde skal børstes jævnligt. Langhårede hunde kan kræve mere pleje opmærksomhed end korthårede hunde. Andre grooming emner, du måtte ønske at købe kan omfatte neglesaks designet til at klippe en hunds negle. Clipping din hunds negle er ikke svært, men det kan være lidt tricky, især hvis din hund har sorte negle. Den hurtige er ikke umiddelbart synlige på en hund, der har sorte negle, så det kan være svært at vide, hvor meget at klippe uden at klippe den hurtige. Det er bedst at gå forsigtigt, når klipning sorte negle og klip kun en lille mængde søm ad gangen. Hvis du uforvarende klip den hurtige, vil der være nogle blødning. Du kan bruge kommercielt tilgængelige produkter for at stoppe blødningen. Din dyrlæge eller groomer kan dog klippe din hunds negle for dig, hvis du ikke er tryg ved at gøre det.
 3. Rengøringsmidler. Dette omfatter shampoo og balsam, og om nødvendigt, øre rengøringsmidler og endda produkter til tandrensning. Tænder rengøringsmidler kan omfatte særlige pasta designet specielt til hunde sammen med tandbørster, tygge legetøj beregnet til at fjerne plak fra tænderne, eller knogler eller kiks, som fremmer tygning og bidrage til at holde tænderne rene.
 4. Hund senge. Hund senge er også meget nyttigt at give hunden med et sted i hans helt egen. Hunde, der har deres egne senge er mindre tilbøjelige til at hoppe på møbler, men selv hvis du give din hund på møbler, nyder de fleste hunde har en seng af deres egne.
 5. Hund kasser. Kasser er ideelle til potte uddannelse og mange hvalpe og ældre hunde nyder at have en kasse at trække sig tilbage til, når de er trætte eller ikke ønsker at spille.
 6. Hund legetøj. Legetøj, der holder en hund fysisk og mentalt stimuleret er også vigtige for, når du er væk. Under et udvalg af legetøj vil holde din hund fra at ty til destruktiv adfærd, såsom at tygge møbler eller grave huller, mens du ikke er hjemme.

 7. Andre hund plejeprodukter. Hund plejeprodukter til at tage ture såsom halsbånd, snore og poop poser er også en nødvendighed. Hunde elsker deres daglige ture og er sikrest, når de tages for ture på snor i modsætning til off snor. Også overveje, hvad du vil gøre med din hund. Hvis du har planer om at tage din hund camping på en regelmæssig basis, kan du nødt til at købe specialiserede produkter, såsom glød stokke til de mørke nætter eller en vovse pack, så han kan bære sin egen mad og vand på vandreture.

Indkøb hund pleje produkter er ekstremt let. Ud over store pet-relaterede kædebutikker, der er tilgængelige landsdækkende og online, er der også mange individuelt ejede kæledyr levering butikker tilbyder en bred vifte af hunde-relaterede emner. Følgende trin er nyttige, når du køber hund pleje produkter:

 1. Gøre nogle forskning om de typer af produkter, du har brug før de går til en hund levering butik. Denne måde, vil du købe, hvad du har brug for uden at føle overvældet af antallet af produkter til rådighed.
 • De fleste butikker vil have flere lignende for dig at vælge imellem, så det er vigtigt at sammenligne pris og kvalitet omhyggeligt. Dette vil hjælpe til at holde dig fra at bruge for meget eller købe en dårligt lavet element.
 • Når du køber elementer såsom kasser og hund senge, nøje overveje størrelsen på din hund. Vil du ønsker at købe de emner, så de er store nok til din hund til at være komfortable, men ikke så store, at de er overvældende. For eksempel, en kasse er stor nok til din hund, når han kan stå op i det, vende rundt i det, og også ligge ned i den.
 • Hvis du er i tvivl om et bestemt emne, mens shopping for hunden pleje produkter, skal du huske at bede en af ​​sælgerne. De er typisk helt vidende om de elementer, såvel som hunde i almindelighed, og vil sandsynligvis være i stand til at give nyttige svar på dine spørgsmål.
 • Endelig har nogle sjove, når du køber legetøj og tilbehør til din hund. De fleste hunde har markante personligheder og køber legetøj, halsbånd og snore til at afspejle denne stil vil hjælpe andre til at se din hunds unikke personlighed.