Sådan køber Gameboy Advance

Nintendos Gameboy Advance, en bærbar håndholdt video game system, er billig og takket være de familievenlige spil, populære med både forældre og børn.

Hvis du planlægger at købe en Gameboy Advance, kan du ikke være sikker på, hvordan man finder den rigtige for dig, til en god pris. Hvis dette er tilfældet, bør læse følgende artikel hjælpe dig med at få den bedst prissat Gameboy Advance muligt og begynde at spille på ingen tid.

  1. Beslut hvilken type Gameboy Advance du ønsker at købe. Ønsker du standard udgave, en Gameboy Advance SP, en bestemt farve, eller en af ​​de limited edition modeller? Lave noget produkt forskning og bestemme, hvad du søger, før farende ud til butikkerne. Ikke alle butikker, der sælger Nintendo vil have hver model. Nogle modeller vil kun blive solgt online, mens andre vil være let tilgængelige i butikkerne.
  2. Shoppe rundt efter den bedste pris. Ikke alene vil der være mange steder at købe en Gameboy Advance, men også der er nyere spil-systemer nu tilgængelig. Derfor bør du være i stand til at få en Gameboy Advance for en mere rimelig pris, end da de første gang blev bragt. Gå online giver dig en fantastisk mulighed for at sammenligne priser. Brug de store søgemaskiner til at finde konkurrencedygtige priser; gå til Yahoo eller Google, skriv 'Køb Gameboy Advance', og du vil finde masser af butikker med et væld af systemer og priser.
  3. Overvej dine muligheder. Hvis prisen er din eneste overvejelse, kan du vælge den hjemmeside, der tilbyder den laveste pris. Du bør dog være varsom med at købe fra en hvilken som helst ukendt hjemmeside. Hvis du ikke er bekendt med et bestemt websted, bør du konsultere BBB (Better Business Bureau) for at se, om stedet har en god bedømmelse. Hvis webstedet vises tilfredsstillende, så har du ingen grund til at nøjes med en højere pris på forskellige butikker. Men det er bedst at være sikker, før de giver dit kreditkort ud til nogen, der kan misbruge din tillid.
  4. Prøv at kigge på Ebay. Før du køber din Gameboy Advance, sørg for at tjekke online auktion sites som eBay. Hvis du er på udkig efter den bedste pris, kan du finde det her. Selvfølgelig bør du kun købe fra en person, der havde en dokumenteret track record for succes på Ebay. Hvis en sælger har en høj grad af negativ feedback, kan du ønsker at genoverveje transaktionen.
  5. Køb dine Gameboy Advance. Overvej at købe et par spil til din nye spil system så godt. Medmindre du køber et spil pakke, spil normalt ikke kommer med systemerne. Hvis du hovedet til butikken, kan du købe et nyt spil med det samme. Hvis du køber dit spil system på en online butik eller via Ebay, bør du have dit system inden 5-14 dage.

Når du har købt din Gameboy Advance, vil du eller dine børn kunne nyde endeløse timer af sjov med dig overalt med denne pålidelige, bærbare gaming system.

Forsigtig:

  • Hvis du køber den Gameboy Advance på Ebay, sende penge ved hjælp af PayPal. Dette giver et ekstra lag af beskyttelse, hvis Gameboy Advance ikke er sendt, da Paypal normalt vil give dig dine penge tilbage baseret på omstændighederne ved købet.

Tips:

  • Hvis du er på udkig efter en god pris, og har ikke noget imod at købe et brugt system, Ebay tilbyder spil pakker. Disse pakker kan omfatte systemet, flere spil og tilbehør til en brøkdel af prisen på et nyt system.
  • Glem ikke at købe batterier. Gameboy Advance-systemer tager AA batterier, og de kommer ikke med batterier inkluderet.