Sådan køber Eurail Billetter: European Travel Train

Sådan køber Eurail Billetter: European Travel Train

Rejser med tog kan være en af ​​nemmeste og mest underholdende måder at komme rundt omkring i Europa. Det er også forholdsvis overkommelig. Uanset om du er på rejse i en uge eller en måned, besøger et land eller atten, Eurail har en option, der vil sandsynligvis passer til dine behov. Der er mange former for afleveringer rådighed, og fortrolighed med disse typer vil hjælpe dig med at vælge klogt.

Her er information til at hjælpe dig komme rundt på din næste rejse:

 1. Beslutte, hvor du skal hen: En af de første ting, du bliver nødt til at gøre efter at købe dine flybilletter til Europa er at beslutte, hvor gå, når du lander. Er du besøger kun ét land, et par eller mange? Eller vil du begrænse dig selv til en bestemt region?

  • Den Eurailpass tillader togrejser mellem 18 lande.
  • Eurail Selectpass giver dig mulighed for at vælge mellem 3 og 5 tilstødende lande.
  • Eurail To Country Passes tillade togrejser mellem to lande eller fagforeninger, såsom Frankrig-Italien, Italien og Grækenland, og Tyskland-Benelux.
  • Eurail One Country Pass giver mulighed for at rejse inden for et land, som Spanien eller Italien.
 2. Kort din rute til din europæiske togrejser: Når du har besluttet, hvilke lande du vil besøge på din rejse, er det tid til at skitsere en grundlæggende rute. Hvilket land er du besøger først, næste, og sidste? Husk, at hvis du vælger den Eurail Selectpass, det giver dig mulighed for at vælge kun grænser lande eller regioner. Den Eurailpass tillader rejse til et land, der grænser op til eller ej.
 3. Anslå din fleksibilitet og tid, før du køber dine europæiske togbilletter: Hvor længe vil du være på rejse til? Er din rejseplan mejslet i sten, eller du kan være mere fleksible? Overvej hvor mange dage du vil rejse med tog, og hvis du vil rejse hver dag med tog (i træk), eller vil bruge lidt tid ud af toget og derefter rejser igen et par dage senere (ikke-fortløbende).

  • Den Eurailpass tillader kun dag i træk togrejser, med optioner på 15 dage, 21 dage, 1 måned, 2 måneder og 3 måneder.
  • Den Eurailpass Flexi giver mulighed for enten 10 eller 15 dage i træk eller ikke-fortløbende rejse i 2 måneder.
  • Den Eurail Selectpass giver mulighed for op til 15 dages fortløbende eller ikke-fortløbende togrejser i 2 måneder.
  • Den Eurailpass ét land eller to Land passerer tillade enten fortløbende eller ikke-sammenhængende dage med togrejser.
 4. Tage hensyn til hvem du rejser med, før de køber togbilletter: Du kan være i stand til at spare nogle penge, hvis du rejser med en, to eller endda fem personer. Den Eurail Saver Pass, Eurail Selectpass Saver, såvel som andre, give mulighed for rabat rejse. Husk, at navnene på din rejse gruppe udskrives på kun én billet, så du skal rejse sammen på alle tidspunkter.
 5. Glem ikke din alder, når de køber togbilletter: Noget mange glemmer at overveje, når lære at købe Eurail billetter er, at folk, der er under en alder af 26 vil spare en stor luns af penge ved at købe enten Eurailpass Ungdom, Eurailpass Flexisaver Ungdom eller Eurail Selectpass Ungdom. Der er også særlige rabatter til børn under en alder af 11. Visse passerer er også tilgængelige for seniorer, der er fyldt 60.
 6. Rejser i stil ... eller ej: The Eurailpass og Eurail Selectpass mulighed for luksus med førsteklasses togrejser overalt du går. Den Eurail Selectpass Ungdom (for dem i alderen 12-25) giver mulighed for anden klasse togrejser. Et land og to Land passerer tillader valg af 1. eller 2. klasse togrejser.
 7. Hvor kan du købe: Hvis du beslutter dig for at købe billetter til Eurail over internettet, kan du gøre det fra den officielle Eurail hjemmeside. Der er mange andre hjemmesider, der sælger Eurail passerer så godt, herunder Rail Europe, og den studerende venlige STA Travel. Hvis du ønsker at købe dine billetter i person, kan din lokale rejsebureau hjælpe dig.
 8. Afslutningsvis: Nedenfor er nogle endelige tips til at hjælpe dig med at beslutte hvilke Pass er den rigtige for dig.

  • Eurailpass: Hvis du planlægger at besøge det meste af Europa.
  • Eurailpass Flexi eller Eurail Selectpass: Hvis du besøger op til 5 lande, og vil kun gøre nogle få internationale tog ture.
  • Eurailpass ét land: Hvis du kun besøger et land eller en region, men vil rejse til mange byer med tog.
  • Eurailpass to lande: Hvis du besøger to nabolande eller regioner og besøge mange byer inden.

Tips:

 • Forskning udgifterne til punkt-til-punkt-billetter til at sørge for, at få en Eurailpass er omkostningseffektiv.