Sådan køber en Playstation 3

Playstation 3 er den spændende næste generation konsol fra Sony. Toting alle de sædvanlige funktioner i konsolspil, med store opgraderinger, PS3 tegner til at blive en af ​​de mest magtfulde konsoller rundt i temmelig lang tid. En af de mest spændende funktioner i den nye PS3 er dens blå tand teknologi, den næste generation af DVD-formatet. Blue tand er den overlegne format af de to, men også dyrere. Derfor selv om prisen punkt af PS3 har endnu ikke officielt annonceret, forventer konsollen at være meget dyrt, i 800 dollar rækkevidde.

  1. Hvis du er interesseret i at købe en PS3, så vil din bedste fremgangsmåde er at planlægge. Hvis lanceringen af ​​PS3 er noget, der svarer til PS2, forventer konsoller til at sælge hurtigt, og være næsten næsten umuligt at finde til jul. Hvis du har taget beslutningen om at købe en PS3, skal du begynde at planlægge nu, og bestil din PS3 i forvejen.
  2. Der er kun to måder, du kommer til at få dine hænder på en PS3 tidligt. Den første er at forudbestille konsollen. Men forudbestille ikke nødvendigvis, vil du modtage en konsol på dagen for udgivelsen. Sørg for at drøfte dette spørgsmål med den virksomhed, du er præ-bestilling fra. Spørg dem, hvis der er noget, du kan gøre for at sikre du får en konsol. Husk, at Sony nok ikke har givet detailhandlerne med antallet af konsoller vil de blive modtaget, så det er meget let for en detailhandler at forudbestille for mange, og ikke være i stand til at imødekomme efterspørgslen. Forudbestil betyder vil de kun reservere dig en konsol, når de har nok lager til at dække det; forudbestille ikke er en garanti!
  3. Sandsynligvis den bedste måde at få dine hænder på en konsol er at forudbestille, og sørg for at få dig selv i en linje tidligt. Hvis det betyder, at vente på 12 eller flere timer, så må det være. Fra tidligere tegn på konsol udgivelser, såsom den nylige Xbox 360, at få din hånd på en konsol er meget hård. Hvis du vil have en, din bedste chance er at forudbestille, og komme i linje, når den bliver frigivet.
  4. Endelig er der en sidste mulighed, hvis alt andet fejler. Du vil altid være i stand til at få en konsol, men til en pris. Forvent konsoller til at være på auktion på tredjeparts websteder som eBay fra de heldige mennesker, der fik fat i dem. Forventer dog, at priserne er skæv; folk kan oplade op til $ 2.000. Hvis du har penge til at brænde, bør du har ingen problemer vinde en auktion og få en, men hvis du allerede synes PS3 er dyrt, er du bedst off venter på linje med resten af ​​verden!

Husk: den vigtigste del er at ikke blive frustreret, og til at planlægge i god tid. Den eneste måde du vil få en PS3 til jul, er ved at købe smart forudbestille, og venter i lange linjer. Hvis du formår at gøre disse ting, skal du være i stand til at få dine hænder på en af ​​de største nye konsoller i denne generation!

Forsigtig:

  • Hvis du ikke planlægge, er der ingen måde du vil være i stand til at få en PS3 til udgivelse.

Tips:

  • Tænk fremad, forudbestil og vente i linje!
  • Hvis alt andet fejler, kan du altid få konsollen ud af eBay for høje priser.