Sådan køber du musik

Når du går ind i en musik butik for at købe et album, du ikke rigtig ved, hvad du køber, indtil du komme ind i din bil, pop i cd-afspilleren og lytte til det hele. Du kan lide det, eller du kan ikke. Købe musik behøver ikke at være så kompliceret eller skuffende. Jeg foretrækker at købe musik online.

Når du køber din musik online, du får at høre en prøve af sangen, og du behøver ikke at købe hele albummet, kun de sange, du kan lide. Der er også forskellige steder du kan gå til at købe din musik. For denne artikel, vil vi bruge iTunes som eksempel.

Først skal du gå til iTunes.com og hente iTunes ved at klikke på den store knap, der hedder iTunes 9. Bare rolig, det er gratis at hente det; Jeg var lidt skeptisk i starten også. Når du klikker på denne knap, det vil tage til en anden side, der siger "Hent nu" just in case du skubbet knappen ved et uheld. Klik på Download nu. Et pop-up boks vil spørge dig, hvis ønsker at køre eller gemme programmet, foretage dit valg (jeg altid vælge længde), og følg vejledningen. Det kan tage et stykke tid, afhængigt af hvor hurtigt din computer er. Når du har downloadet programmet og registreret, er du klar til at købe din musik.

Det næste skridt ville være at komme ind i iTunes Store. På venstre side vil du se en lille grøn indkøbspose med ordene iTunes Store, skal du klikke på det for at komme ind i butikken. Klik nu på fanen øverst på siden, der siger musik eller bare skrive i hvilken sang, kunstner eller album, du leder efter, i søgefeltet.

Når din musik valg har trukket op, kan du gennemse de forskellige sange og album. Du kan endda få vist den sang, før du køber den. Bare køre musen pilen over nummeret, og det vil blive til en play-knappen og derefter klikke på det. Du får en 30 sekunders eksempel.

Når du er tilfreds med sang eller et album, du valgte klik på knappen Køb sang eller Køb album til at købe sangen eller albummet. Et pop up vindue vil bede dig om dit kodeord og en anden vil bede dig om faktureringsoplysninger. Efter alt, der er bekræftet din sang eller et album vil begynde at downloade. Efter den er færdig, kan du lægge den i din mp3.

Tillykke, du har lige købt musik! God fornøjelse!