Sådan køber du en Small Business

Sådan køber du en Small Business

Købe en virksomhed er et spørgsmål om at matche dine evner og erfaring til hvad der er tilgængeligt på markedet. Mens købe en eksisterende virksomhed kan være mindre risikabelt på nogle måder end at starte en virksomhed fra bunden, du stadig ønsker at sikre, at du gør dit hjemmearbejde og stille de rigtige spørgsmål, før du foretager denne afgørelse.

Trin til at købe en virksomhed

Identificere en mulighed

Du først nødt til at vælge en industri, der interesserer dig. Du også nødt til at overveje, hvilken størrelse virksomhed, du søger, og antallet af medarbejdere og steder, der er involveret. Andre overvejelser er den geografiske placering af den eksisterende forretning og omkostningerne til drift i dette område. Når du opretter nogle grundlæggende krav til din virksomhed søgning, kan du begynde at lede efter specifikke muligheder.

Hvis du ikke er sikker på hvilken type virksomhed kan købes i dit område, her er nogle steder at se:

 • Annoncer i din lokale avis
 • Online på websteder som Craigslist eller andre online klassificerede websteder
 • Den lokale handelskammer
 • Brancheforeninger

Forretning mæglere er en anden mulighed for at finde en virksomhed til at købe, fordi de vil forbinde købere med sælgere. Mæglere vil også gøre nogle screening af virksomheden til salg for at beskytte dig og guide dig gennem selve processen. Men mæglere opkræve en kommission, der vil køre op købsprisen.

Når du identificere en virksomhed til at købe - enten på egen hånd eller via en virksomhed mægler - der er flere skridt til at følge for at sikre, at du gør en god beslutning.

Start tidligt Forhandlinger

Typisk, når en sælger fortæller dig, at han / hun er interesseret i at sælge en virksomhed, de fortælle dig om deres prisforlangende og nogle grundlæggende salgsbetingelser. Du kan ikke gøre en betydelig mængde af forhandlingerne på nuværende tidspunkt, fordi du ikke kender mange detaljer om virksomheden. Men hvis prisen er for høj, eller der er en kvalifikation forhånd, at du ikke er fortrolig med, kan du gå væk og holde udkig.

Hvis de tidlige vilkår synes som en rimelig sted at begynde, kan du gå videre til næste trin.

Opret en hensigtserklæring

I de fleste tilfælde vil du og sælgeren underskriver en ikke-bindende hensigtserklæring, der viser den foreløbige salgspris og udtryk, som du både har aftalt at. Dette brev indeholder også en fortrolighedsaftale, så du kan undersøge virksomheden og sælger kan åbne sine bøger til dig og dit team. Hensigtserklæringen fastsætter også uret i bevægelse; du ofte har mellem 60 og 90 dage for at fuldføre din due diligence på virksomheden.

Conduct Due Diligence

Det er vigtigt at se på strukturen og økonomi af en virksomhed, som du overveje at købe. Du har sikkert brug for hjælp med denne undersøgelse fra din revisor og / eller advokat. Det er vigtigt at forstå, hvorfor ejeren sælger virksomheden. Er det, fordi industrien ikke eller er virksomheden selv i problemer? Du ønsker ikke at købe ind i problemer, som du ikke havde noget at gøre med.

Du skal også til at forstå markedet, selskabet markedsandele, og mulighederne for vækst.

 • Har virksomheden mulighed for at være rentabel?
 • Vil dine driftsomkostninger stigning på grund af nogle uden grund?
 • Hvor mange licenser og tilladelser bliver du nødt til at opretholde for at drive denne forretning?

Ser man på selskabets bøger - herunder selvangivelser - for de sidste par år, erhvervslejeret, og alle aktiver og opgørelse, der vil komme med erhvervslivet kan give dig mere information om tilstanden af ​​virksomhedens økonomi. Du vil også ønsker at sikre, at der ikke er nogen hæftelser mod selskabet eller nogen af ​​sine aktiver.

Du bør også gøre et punkt at tale med nuværende og tidligere kunder, leverandører og andre leverandører om virksomheden og dens praksis. Better Business Bureau, kreditoplysningsbureauer, og erhvervsorganisationer kan gøre dig opmærksom på eventuelle klager mod selskabet eller eventuelle sanktioner, der kan have været opkrævet.

Vurdere Value

Efter at have afsluttet din grundlæggende due diligence, vil din advokat og revisor hjælpe dig grave dybere ind i virksomhedens økonomi til at bestemme, hvor meget virksomheden er værd, og at sammenligne værdien til, hvor meget sælger ønsker for virksomheden. Nogle mennesker leje en virksomhed taksator til at gøre denne bestemmelse.

Opret en købsaftale

Din advokat vil udarbejde en købsaftale, der indeholder købsprisen og hvad aktiver (såsom opgørelse, kundelister og kontrakter) skal indgå i salget. Denne aftale kan også omfatte oplysninger om forpligtelser for produkter eller tjenester, der allerede er blevet solgt eller leveret. Hvis sælgeren vil blive på som rådgiver eller ansat, bør dette være i aftalen så godt.

På dette tidspunkt kan der være nogle forhandlinger på begge sider om pris, bygninger og andre aktiver samt betaling planer. En del af denne forhandling kan indebære sælger finansiering også; hvis du kan få nogle sælger finansiering, kan det gøre det lettere at få andre typer af finansiering, fordi risikoen for långiver vil være mindre.

Sikker Finansiering

Du bliver nødt til at sikre finansiering til din virksomhed køb. Du vil normalt have købsprisen etableret før du kan lukke på de fleste finansierings- tilbud; men du kan begynde at kigge på dine muligheder på forhånd. Du kan være i stand til at få penge fra en række forskellige finansieringskilder for at gøre dit køb, såsom banker eller kreditforeninger, venner og familie, tilskud, eller Small Business Administration. Sælger finansiering kan også være en mulighed, der kan være til rådighed for dig; du og sælgeren burde have allerede drøftet denne mulighed før dette tidspunkt.

For at få et lån fra en bank, skal du have sikkerhed og udfylde en låneansøgning. Långiver vil også ønsker nogle oplysninger om den virksomhed, du ønsker at købe herunder årsregnskaber, selvangivelser, og en kopi af din forretningsplan for at demonstrere, hvordan virksomheden vil bevæge sig fremad. Sælgeren har brug for at kende status for din låneansøgning; åbne kommunikationslinjer hjælper med at fjerne enhver forveksling.

Salg Aftale

Når alt er aftalt, vil begge parter underskriver alle de nødvendige dokumenter. Dette kan ske på et advokatkontor eller gennem en spærret agent. Disse papirer omfatter:

 • Alle kontrakter, herunder slutseddel
 • Egenveksler
 • Nogen papirer for aktiver eller køretøjer transfer
 • Bulk salg formularer
 • Enhver IRS papirarbejde
 • Ekstern part dokumenter som lejemål

Du vil give sælgeren udbetalingen, og du nu ejer en virksomhed!

Du har købt en virksomhed - hvad nu?

Du har brugt den megen tid på at arbejde for at købe en virksomhed, men nu hvad gør du? Du ønsker måske at hoppe i med begge fødder og ændre alt det samme, men der vil være tid til det senere. Du bør bruge tid på at lære virksomheden og branchen indefra. Få akklimatiseret; ændringerne kan komme senere.