Sådan køber du en Garment Bag

En beklædningsgenstand taske er konstant rejsefælle for feriegæster og rejsende forretningsmand. Det er trods alt, hvor du vil pakke dit tøj og andre fornødenheder, og forhåbentlig holde tøjet rynkefri og du, problemfri. Her er nogle praktiske og problemfri tips om hvordan man købe en beklædningsgenstand taske og give dig værdi for sorteper:

  1. Overvej dine personlige behov i at vælge en beklædningsgenstand taske. Hvis du vil rejse med kun et par tøj og rynker dem er ikke et problem, vil en grundlæggende beklædningsgenstand taske gør. Men hvis du vil gennemføre flere tøj og rynker er et no-no, en tri-fold eller bi-fold beklædningsgenstand er gode muligheder.
  2. Kontroller, om posen har grundlæggende og ekstra funktioner. En beklædningsgenstand taske skal have indvendige lommer og rum til toiletartikler og andre lignende emner-vælge en beklædningsgenstand taske med en anstændig række tilgængelige og rummelige lommer og rum. Hvis du planlægger at tage tøjet taske under flyvninger vælge en, der er i overensstemmelse med flyselskabets standarder for håndbagage, hvis du ikke ønsker at tjekke posen i. Beklædningsgenstand taske skal have sikre låse, lynlåse og håndtag. Håndtaget skal være robust og nogle poser komme med udlæg skulderstropper. Den sidste ting du ønsker, er at få dit tøj og personlige ejendele bryder ud af posen, fordi du valgte et substandard beklædningsgenstand taske.
  3. For så vidt angår yderligere funktioner går, foldbare beklædningsgenstand poser er også på markedet. De kan udvide eller foldes til en håndterbar størrelse. Der er dragtposer, der forhindrer tøj fra rynker, hvis dette er et problem. Man kan også vælge en beklædningsgenstand pose med en bi-fold eller tri-fold design, så det kan foldes ind i en håndterbar størrelse til udførelse. Garment poser kan også komme i hjul, i en lodret form eller kan også være lavet af åndbart materiale.
  4. Kontroller beklædningsgenstand taske garanti. Højere-end og designer dragtposer har ofte en levetid garantier. Vilkårene for de garantier varierer for hver fabrikant så læse det med småt.
  5. Vælg hvilket materiale tøjet taske skal være lavet af. Dragtposer er som regel lavet af læder, nylon og vinyl, og der er fordele og ulemper for hvert valg. Læder er den dyreste, men har den bedste kvalitet og er mest holdbare. Læder efterfølges af vinyl og nylon med hensyn til disse kvaliteter, i mindre grad. Nylon er den billigste og letteste blandt disse tre grundlæggende materialer og anbefales, hvis du kun vil bringe et par tøj til din rejse.
  6. Farve kan også være en overvejelse i picking en beklædningsgenstand taske. Du kan holde sig til de grundlæggende sorte (black aldrig går ud af stil, det går med alt, og camouflerer snavs!), Blues, brune, og aske eller dragtposer i lyse nuancer. Gør en sammenligning af priser og funktioner, før aflæse at kreditkort.

At lære at købe en beklædningsgenstand taske sikker kræver ikke raketvidenskab. Efter de ovennævnte praktiske tips vil hjælpe dig med at vælge en dejlig robust beklædningsgenstand taske til du stuff, når du er på farten.