Sådan køber du en bil batteri

Sådan køber du en bil batteri


Hvis du har problemer med at starte din bil, eller hvis det har været flere år siden, du har udskiftet bilens strømkilde, kan det være tid til at shoppe for en ny bil batteri. Auto reparation indkøb kan være truende, men at vide, hvordan at købe en bil batteri kan tage gætteri ud af denne vigtige automotive beslutning.

Sådan køber du en bil batteri i fem trin

Din bil har brug for sin batteri for at kunne fungere. Faktisk, er batteriet hvilke beføjelser bilens startmotor og tændingssystem. Batteriet giver også strøm til belysning og tilbehør og giver strøm til det elektriske system i bilen, når afgiftssystemet er ikke klar.

Da batteriet er så vigtig en del af din bil, købe den rigtige erstatning model er af afgørende betydning.

1. Identificer batteriet

Før du går på indkøb, skal du identificere den type batteri, der er i øjeblikket er i din bil. Den nemmeste måde at finde disse oplysninger ved at kigge i din instruktionsbog. Men hvis du har forlagt din manual, har du et par andre muligheder:

 • Besøg producentens hjemmeside for at se, om de har en ejer tjenester afdeling, hvor du kan downloade en elektronisk manual til dine køretøjer.
 • Besøg bilforhandler. Selv hvis du ikke har planer om at købe batteriet der, kan du finde ud af præcis, hvad slags batteri, du har brug for fra en person i serviceafdelingen.
 • Kontakt en ekspert på din favorit lokale auto dele butik. Mange dele butikker ansætte kyndige personer, der kan hjælpe dig med at identificere din bils batteri.
 • Undersøg batteriet selv. For at gøre dette, opløft din bils hætte. Batteriet er den rektangulære del med kabler knyttet til den. Læs Gruppestørrelse ud af etiketten, og også kigge efter specifikationer som "koldstartstrøm amps" og "reservekapacitet."

2. Forstå Terminologi

Nu hvor du ved, hvad du er ude efter, er det fristende at begynde at sammenligne batteri priser. Men vil du ikke vide, om du sammenligner ligesom modeller, hvis du ikke har en grundlæggende forståelse af den anvendte terminologi med auto batterier.

Sådan køber du en bil batteri

 • Kolde cranking ampere (CCA) er et mål for et batteri evne til at starte bilen i koldt vejr. Størrelsen af ​​batteriet CCA bedømmelse skal opfylde eller overstige bilens OEM (Original Equipment Manufacturer) tørnes sats.
 • Reserve kapacitet er det antal minutter din bil kunne køre ved hjælp af batteriet alene skal din generator mislykkes.
 • Gruppe størrelse refererer til de udvendige dimensioner og placering af el-terminaler på batteriet. Køretøj gør have forskellige gruppestørrelser, men du bør altid gå med størrelsen gruppe, der anbefales til din bil.

3. Skriv det ned

Køb den rigtige batteri til din bil er vigtigt af sikkerhedsmæssige årsager, så skriv ned alt, hvad du ved om dit batteri. Dette bør omfatte følgende:

 • Køretøjets mærke, model og år
 • Age of batteri, hvis kendt
 • Batteri holdstørrelse
 • Batteri koldstartstrøm ampere
 • Batteriets reservekapacitet

4. Start Shopping

Når det kommer til at købe en bil batteri, du har en masse af shopping muligheder. Vær sikker på at tjekke med mere end en kilde, så du kan få den bedste aftale om dit nye batteri. Du kan opleve, at en detailhandler tilbyder den samme batteri ved en betydeligt billigere pris.

Lokalt, kan du finde bilbatterier på følgende forhandlere:

 • Bilreservedelsforretninger som AC Delco, Napa Auto Parts, og AutoZone
 • Store kasse butikker som Walmart og Sears
 • Tire og autoværksteder som Firestone, Good Year, og Pep Boys
 • Auto forhandlere

Derudover kan du købe auto batterier online på følgende websteder:

 • Auto Anything
 • Amazon.com
 • The Parts Bin

5. Glem ikke Installation

Sådan køber du en bil batteri

Installation af et nyt batteri kan være farligt, da bilbatterier indeholder meget stærke syrer og kan udlede store mængder elektricitet. Hvis du ikke er trænet i automekanikere, kan du ønsker at forlade anlægget til de professionelle.

Installation priserne varierer voldsomt. Nogle steder, ligesom auto forhandlere og nogle værksteder, kan opkræve ekstra for installation. På den anden side, i henhold til CostHelper.com nogle Bilreservedelsforretninger vil faktisk installere batteriet gratis, hvis du køber det fra den butik. Købe et batteri online kan være mere overkommelige, men du bliver nødt til at betale nogen til at installere det. Omkostningerne ved installation kan være noget at overveje, når du sammenligner muligheder.

Nyttige tips

Husk på disse tip i tankerne, som du shoppe for din nye bil batteri:

 • Hvis du bor i et koldt klima, er det bedst at få en bil batteri med en høj CCA rating. Dette skyldes en træg, kølet motor kræver mere magt til at starte det op.
 • Køb et bilbatteri med den længste reservekapacitet muligt, da du kan få brug det i nødsituationer, når dit køretøj er gået i stå eller ikke vil starte.
 • Må ikke købe en bil batteri, der har været på hylden i butikken i mere end seks måneder. Du kan kontrollere datoen ved at se på etiketten er trykt på batteriet. Datoen er defineret af en to-cifret kode med et nummer og et bogstav. For eksempel "A" ville være januar, "B" februar osv Tallet efter det viser det sidste ciffer i året det blev gjort.
 • Tjek batteriets garanti. Ligegyldigt hvor længe garantien er, skal du huske at spørge om fri udskiftning periode. Hvis batteriet svigter efter denne dato, vil du kun få en pro-rated kredit mod din nye batteri.

Gør dit hjemmearbejde

Nu hvor du ved, hvordan at købe en bil batteri, kan du shoppe med tillid. Som med enhver bil-relaterede køb, sørg for at gøre dit hjemmearbejde og stille masser af spørgsmål. Som en uddannet forbruger, er du langt mere tilbøjelige til at få et godt tilbud på den bedste batteri til din bil.