Sådan køber du en bh der passer

Sådan køber du en bh der passer

Ubehagelige bh'er kan ødelægge hele din dag. De knibe, de klemme, de rider op, og de ser ikke godt ud. Men medmindre du planlægger at gå braless, du får brug for at lære at købe en bh, der passer. Her er nogle tips til bh købe, så du også kan føle sig bedre i dit lingeri!

 1. Gør dig klar. Måling er lettere, hvis du er braless og har nogen til at hjælpe dig, men hvis du er beskedne, slid din bedste pasform unpadded bh. Du kan måle på egen hånd, men det er langt vanskeligere. Brug altid en blød målebånd.
 2. Mål din "band størrelse." Brug denne bløde målebånd, måle omkring brystkassen, lige under brystet. Målebåndet skal være på samme sted på ryggen som din nederste bh band. Sørg for, at målebåndet er ikke slap eller snoet. Dernæst tilføje fem inches til målingen (til nærmeste tomme) omkring din brystkasse. Dette er dit band størrelse. For eksempel kan en 31-tommer måling bliver en 36-tommer band størrelse. Hvis du får et lige antal, du er mere tilbøjelige til at passe til højere størrelse band, men du kan ønske at prøve den lavere størrelse bandet også.
 3. Mål din "kop størrelse." Nu skal du bruge den bløde målebånd til at måle rundt om dit brystmål på det bredeste sted. Træk ikke målebåndet for stramt, men lad det ikke blive slap heller. Forskellen mellem denne buste måling og bandet størrelse er den kop størrelse.
 4. Juster din kop størrelse fra tal til bogstaver. Forskellen mellem dit band størrelse og din buste måling bestemmer din kop størrelse.

  • Hvis forskellen er mindre end en tomme, du bære en AA kop.
  • Hvis forskellen er en tomme, du bære en A cup.
  • Hvis forskellen er to inches, du bære en B-skål.
  • Hvis forskellen er tre inches, du bære en C skål.
  • Hvis forskellen er fire inches, du bære en D cup
  • Hvis forskellen er fem inches, du bære en DD eller E cup.
 5. . Tjek denne størrelse med faktiske bras Nu har du din ideelle bh størrelse - men vi ved alle, at vi ikke lever i en ideel verden, også når bh'er er berørt. Bras og organer både variere, selv inden for en given størrelse. Brug målinger, du fik som udgangspunkt og justere op eller ned efter behov.
 6. Tænk bøjle. Nogle kvinder hader bøjle og nogle elsker det. Generelt bøjle bh'er yde bedre støtte, men det afhænger af mærke og stil bh.
 7. Overvej polstring. Der er forskellige niveauer af polstring, fra bh'er med næsten ingen til bh'er, der er næsten alle polstring. Prøv et par forskellige stilarter, herunder let polstret, som er et populært valg, og se hvilken stil ser bedst under tøjet, samt som føles mest behagelig.
 8. Tænk på den ydre beklædning. Få en bh, der vil arbejde med din ydre beklædning. For gymnastiksalen, kan en sports bh være bedst, men det kan ikke ser helt rigtigt under en sexet shirt til clubbing. Color er vigtigt også, som du ikke ønsker at begå den frygtede fejl iført en sort bh under en hvid skjorte!
 9. Husk dine foretrukne mærker og størrelser. Hvis en bh fungerer godt for dig, skal du notere navn, mærke og størrelse! Det kan komme i handy næste gang.
 10. Få monteret hvert år. Ja, vores kroppe gør forandring, så det er vigtigt at foretage en ny måling hvert år.

Med så mange stilarter og producenter af bh'er nu, er du helt sikkert vil finde en, du kan lide, selv om søgningen er frustrerende. Må ikke nøjes med en bh, der ikke passer, fordi du ikke vil se eller føle dit bedste. En anden måde at sikre en god pasform er at gå til en lingeri butik og få professionelt monteret. Når du begynder at bære bh'er der passer, kan du selv ønsker at forgrene sig (se "Hvordan til at bære en Bustier", hvis det er tilfældet.) Uanset hvad, nyd dit nye liv af komfort.

Nødvendigt værktøj:

 • En blød målebånd