Sådan køber du en antik skolebænken

Forskellen mellem moderne møbler og antikviteter er enorme, og du måske spørge, hvor romance er gået. Antikke skoleborde har denne smukke, yndefuld og romantisk effekt, som du sjældent ser eller føler i glas skriveborde og skriveborde. Samlere over hele verden søgning (og kamp) i løbet af hvad der kan synes gamle, rustne og ubrugelig for dig, men værdifuldt for dem.

Takket være internettet, antikke kilder og samleobjekter er inden for rækkevidde. Alt du skal gøre er at gå til din foretrukne søgemaskine, skal du skrive, hvad du søger efter, så klik på søgeknappen. Online auktioner er blevet tendensen og mange har søgt om Paypal konti for nem transaktion. Ebay.com har et bredt udvalg af sælgere og samleobjekter. Priserne for et antikt skrivebord interval 90-100 US-dollars; mens de stadig er i fremragende stand kan koste en hel masse mere. Nogle hjemmesider, der sælger antikviteter har deres lager også på Ebay. Disse er følgende:

 1. goodbyecitylife.com - Denne hjemmeside siger farvel til byens liv og goddag til landets stilarter. Det viser bare, at woodcrafts er aldrig ud af stil.
 2. antique-lane.com - Huse smukke, sjældne antikviteter som stole, smykker, forfængelighed skriveborde og etc.
 3. collectorsweekly.com - Bortset fra vintage elementer, de har også blogindlæg fra samlere, hvor alle fremtidige antik opkøber kan få tips fra. Disse blogindlæg inkluderer endda andre antikke butikker i nærheden.
 4. antiques.rubylane.com - Viser møbler og arrangør af udsøgte smag, egnet til at blive tilføjet i et samlerobjekt liste.
 5. thebuddhahunter.com - Denne hjemmeside butik showcases ikke kun antikke træ skriveborde, men også Buddha-statuer.

Hvis du er på udkig efter billige antikke skriveborde, privatpersoner sælge varer til en pris langt lavere end antikke butikker og forhandlere. De har endda sende billeder af dem på internettet til din kontrol.

 1. detroit.craigslist.org - Tilbyder skoleborde for kun $ 25! Skolen Stolen er allerede fastgjort og højden af ​​bordet kan justeres. Det er nok til at placere en lille computer på toppen. Et godt køb, men dette skrivebord behov TLC.
 2. losangeles.craigslist.org - katederet med en foldbar sæde på $ 155 værd fangsten, så længe det er i fremragende stand ligesom hvad ejeren sagde.
 3. bakotopia.com - Denne ene sælger en 1900-antikt skrivebord. Ingen pris bogført endnu, hvilket betyder enhver interesseret køber, kan stadig prutte så meget som han ønsker.

Lokale auktionshuse eller garage salg giver store antikviteter. Til dem, der foretrækker onsite auktioner, er her en liste over nogle af dem:

 1. Ace Auktion Co - Fundet i Lafayette, LA, deres hjemmeside giver previews af antikviteter på auktion.
 2. Carwile Auktioner - Home af antikke, landbrugsudstyr, fast ejendom og løsøre auktion. Beliggende er i Cullen, Virginia.
 3. Cooper, Alex Auctioneers Inc - Har været i auktionen branchen siden 1924. De tilbyder orientalske og antikke tæpper. Lister over auktion er udstationeret i deres hjemmeside.
 4. Dans, Steve: Auktioner - Den er auktion i personlige ejendele, der omfatter antikviteter, møbler, sekretær skriveborde, biler og motorcykler siden 1972, deres hjemmeside tilbyder også auktion programoversigter.
 5. Burchard Gallerier - Beliggende i Tampa Bay, Florida, de tilbyder online og onsite auktioner.

Antikke skoleborde er perfekte til dem, der studerer derhjemme. Du skal bare være opfindsomme for at finde det bedste køb.