Sådan køber du den rigtige håndsav for et job

Der var en tid, hvor netop en type håndsav blev brugt til at skære træ. For store tømmer der var Ola € ™ trofaste økse. Den tid er forbi. Todayâ € ™ s byggebranchen har flere krav og er blevet en smule mere kompliceret, også.

Thatâ € ™ s hvorfor, når det kommer til håndsave, thereâ € ™ s en for hver krævende job type.

Hvis youâ € ™ re i tømrerarbejde, designe, støbning, bygning, og nedrivning ting, så skal du købe den rigtige håndsav til jobbet.

Hera € ™ sa guide til at få dig skære gennem chase:

 1. En Jewelerâ € ™ s Saw er fantastisk til at skære metal. Hvis du har brug for at skære metal multi-gå midt imellem, en nedstryger burde gøre jobbet.
 2. En Coping Saw er den, der anvendes til at skabe dekorative træværk. Meget velegnet til udskæring og skulptur indviklede og sirlige mønstre.
 3. Du donâ € ™ t nødt til at gå igennem smerten ved revner krydsfiner i halvdelen eller bringe din hånd ned for at skære det Karate-Chop stil. For at gøre dette, en Crosscut Saw er det eneste, du får brug for. På den anden side vil en Crosscut håndsav hjælpe dig manuelt skåret planker og leddene.
 4. En Ripsaw med sine grove tænder vil skære lange tykke tømmer på kortere tid end en økse.
 5. Både Nøglehullet Saw og stiksav er gode til at skære runde og glatte kurver.
 6. En båndsav er lige, hvad du har brug for at skære igennem stablet træ og foretager flere træsnit eller stykker.
 7. Et panel Saw er et værktøj, du kan bruge til at skære igennem enhver menneskeskabt træpaneler eller bordede riff-raff træ.
 8. Tilbage Saw er, hvad håndværkere bruger til trimning af træ i meget små stykker.
 9. Tappen Saw, bedstefar til Back Saw, er et alsidigt værktøj til savning tappe, led og store træ.
 10. Den Dovetail Saw bruges ofte i møbler making netop integrerer og Dyvling krav, når du opretter træmøbler.
 11. En kombination værktøj oplevede kaldet en japansk Ryoba er whatâ € ™ s behov for at rippe og tilspidsende krav. Andre japansk type savning værktøjer, der er hard-core kuttere kaldes Kataba, Ryoba, Dozuki og Mawashibiki, som alle er i stand til smukke og sømløse nedskæringer på finkornet træ.
 12. For arkitektonisk modelbygning og prototyper, den Bead Saw og Blitz Saw er to af de vigtigste redskaber til at have i din arbejdsbord eller studie.
 13. Den Frame Saw er en unik tre-niveau tingest, der svinger gennem og effektivt afbryder hårdt træ.
 14. En backsaw er præcis, hvad du har brug for at nå, når du har brug for præcision Bulla € ™ s øjne skæring.
 15. Den meget skræmmende Power Saw er toppe, når det kommer til magten-savning store bidder af hårdttræ.
 16. Rundsaven er en af ​​de mest udfordrende at bruge, fordi det er lavet til at skære meget dybt ind i hårdttræ. Det er også en af ​​de mest bærbare Saw værktøjer, der gør det til en favorit blandt Saw kendere trods dens potentiale for fare.

Venligst tage alle forholdsregler og sikkerhedsforanstaltninger, før du betjener en sav. Endvidere læse manualen før du bruger en sav og afstå fra savning i vådt eller fugtigt træ.