Sådan køber du den rigtige Barbie til dit barn

Kære gamle Barbie har altid haft kontroverser i hendes lange eksistens primært over hendes timeglas figur. Selv om det er rigtigt, at Barbie kan give unge piger indtryk af, at en kvindes krop skal se ud hendes (Barbie) og blev således benchmark for kropsbillede spørgsmål senere i livet, den nederste linje er, at Barbie er stadig en livløs dukke. Hun er smuk, men livløs. Hun er perfekt, men livløs. Den udløsende ord her livløs så så bliver det dit job som en levende forælder til at forklare dette forhold til dit barn.

For at være fair, har Barbie udviklet sig siden lanceringen 9 Marts, 1959, som også markerer Barbies fødselsdag. Mattel, Inc. Barbies producent er i pagt med tiden og de følelser af kvinder og forældre, at de har været støt producerer Barbie-dukker, der repræsenterer rigtige kvinder - betydning, mindre krumme, bredere afvalmede, rundere og fleshier.

Med alle de valg derude, vil forældre som dig ikke har nogen betænkeligheder ved at købe en Barbie dukke for en datter, der ønsker en som en gave. Det spørgsmål tilbage til dig nu, hvordan at købe den rigtige Barbie Doll for dit barn.

Sådan gør du:

  1. Hvor gammel er dit barn? Hun selvfølgelig nødt til at være gammel nok til at sætte pris på en Barbie dukke, men hendes alder vil fortælle dig, hvis du vil få hende en Barbie Baby Doll eller en Barbie prinsesse dukke. Som nævnt, de valg er vidt åbne og hundredvis af Barbie Doll designs og stilarter vil gøre dit hoved hjul, så det er smart at vide, hvilken type til at købe efter hendes alder.
  2. Hvad er hendes interesser? Er hun i sport, akademikere, musik, dress-up, eller foregive-jeg-A-Doctor rollespil? For sikker på, er der en Barbie dukke, der passer til din datters interesse.
  3. Vil dette være hendes første Barbie eller er det noget, der vil være et supplement til hendes nuværende udstillingsvindue? I tilfældet med den tidligere, skal hendes første Barbie være, hvad alle hendes venner der spiller med. Hvis det er det sidste, bør en anden Barbie tilføjelse være noget hun har endnu ikke på sit værelse.
  4. Hvad er anledningen? En Barbie Doll kan koste alt fra $ 20,00 til hundredvis af dollars, så lejligheden vil afgøre, hvor meget du vil betale for en ny Barbie.
  5. Få din datter til at liste ned hendes top 3 Barbie favoritter eller must-haves. Sammen med dette, spørger hende, hvad tilbehør vil komme med det eller endnu bedre tjek dette på internettet. Mindre tilbehør er måske ikke ideel, da disse vil helt sikkert blive malplaceret senere.
  6. Køb ikke en knock-off Barbie, da dette vil virkelig bryde dit barns hjerte. Du kan gå til tilbehør og accoutrements, der ikke Mattel-made, men aldrig med en "Barbie Doll" dukke, det øjeblik hun ser den lyserøde boks, vil hun ved, det er ægte, og når hun ikke gør, godt, du ved, hvad vil komme næste.
  7. Du skal vide, at Barbie-dukker er lavet forskelligt fra hinanden. Der er Barbie-dukker kun samlere og der er dem, der er beregnet til at blive spillet. Gå med sidstnævnte, naturligt.
  8. Endelig kan du få din datters Barbie Doll specialfremstillet. Dette vil gøre det helt specielt.

Hvad hvis din søn ønsker en Barbie, også? Hvis dette sker, er der Barbies kæreste Ken at gave den lille tyke med.