Sådan køber du den bedste Gaming Keyboard

Bortset fra mus, ville de fleste spillere gerne have en meget god gaming tastatur. Denne type tastatur er meget specialiseret til de typer af manøvrer, der kræves for gaming. I stedet for at have alle de bogstavtaster er kun en lille del af tastaturet til venstre og knappen er spredte ud i en mere ergonomisk og buet mønster for at gøre dem lettere at trykke mens youâ € ™ re at spille spillet. Det kan ikke være nyttigt under ikke-gaming betingelser, men for en hardcore gamer som dig, shouldnà denne bekymring € ™ t være meget af et problem, da youâ € ™ ll mæskning knapper meste af tiden.

Der er mange modeller af gaming tastaturer rundt, så du virkelig nødt til at se ind i Nitty Gritty af ting for at sikre, at det produkt, youâ € ™ re få er værd at pengene og er den rigtige tastatur til dit behov. Hera € ™ s hvordan du køber den bedste gaming-tastatur.

  1. Læs op på tastatur anmeldelser på magasiner, gaming blogs og hjemmesider for at få pulsen i sagen. Disse aflæsninger vil hjælpe dig med at finde en god gennemgang på de nyeste modeller af gaming tastaturer. Altid krydshenvisning disse artikler til deres sandfærdighed siden nogle virksomheder rutinemæssigt trykke store dagblade, blogs og endda magasiner at frigive gode anmeldelser af deres produkter. Læse op på fora om spil og computer hardware kan også hjælpe dig med at få et godt greb om whatâ € ™ s sker med den aktuelle afgrøde af gaming tastaturer.
  2. Beslut hvilke funktioner du vil have på dit tastatur. Ikke alle gaming tastaturer er skabt lige. Visse spil kan kræve mere knap skubber at sædvanlig så deres tilgængelighed i forhold til de andre dele af tastaturet vil være ganske vigtigt.
  3. Kig ind i afkast og service politik udstyret. Som man kunne forvente, ville gaming tastaturer blive meget misbrugt og anvendt i løbet af spiloplevelsen. Knapperne skulle være robust at udholde timer af spilleregler, som du ville gøre det gå igennem. Læs det med småt, og se om det opfylder din idé om en garanti.
  4. Sammenligne forskellige mærker og modeller af gaming tastaturer, så du kunne se for dig selv forskellene mellem de forskellige typer af tastaturer, som du kan købe. Med den rette mængde af forskning, ville du sandsynligvis være i stand til at få den perfekte gaming tastatur, der ville være bedst for din ønskede spil.
  5. Sammenlign priser. Nogle gange, ville forskellige butikker endda have forskellige priser for den samme model og mærke af gaming tastatur. For at sikre at du har den mest bang for din sorteper, gør altid en foreløbig lærred for at sikre, at youâ € ™ re at få din moneyâ € ™ s værd.

Gaming tastaturer virkelig hæve dit spil til det næste niveau. Med en masse unødvendige knapper ikke længere på den måde, kan den spiloplevelse virkelig strømlines og gøres meget mere effektiv. Uanset om ita € ™ s dræbe orker, at jævne den opponentâ € ™ s base eller forsøger at være den døde øje med din sniper trup, kan en gaming tastatur virkelig forbedre dit spil.