Sådan køber du brugte Symaskiner

Nogle udstyr er bedst købes helt nye. Men hvis du mangler midlerne til at købe disse direkte fra forhandleren eller producenten, kan du altid købe secondhand. Nogle ældre maskiner er endnu bedre end nyere, på grund af kvaliteten af ​​de materialer og opbygningen af ​​hele maskinen.

Hvis youâ € ™ re i syning, så kan du få mest ud af dine ressourcer ved at købe en brugt symaskine i stedet for en ny. I stedet for at bruge alle dine penge på en symaskine, kan du bruge lidt af det på en håndfuld af stof og andet tilbehør.

  • Beslut dig for dit formål for symaskinen. Hvis du allerede planlægger et projekt, skal du søge efter bestemte funktioner og muligheder i en maskine. Forskellige maskiner fungerer bedst til forskellige formål. For eksempel, nogle er gode til quiltning. Nogle er gode til polstring. Men hvis du planlægger at gøre det meste almindelig syning, så du behøver ikke at lede efter eventuelle særlige funktioner.
  • Foretag en inspektion og lave en test, før du foretager købet. Prøv at tråde symaskinen og sy et par prøve sting. Forsøge at se, om symaskinen selv har øvre og nedre spænding. Hvis du ikke kan justere machineâ € ™ s spænding at gøre det balanceret, så find en anden maskine til at teste.
  • Undersøg halsen pladen og spolehuset. Hvis disse har nål mærker, betyder det, at maskinen kan have problemer med justering eller timing. Hvis ita € ™ s sælges til en meget lav pris, kan du blive overrasket over hvor meget reparationer vil koste, før problemet er løst.
  • Prøv at se om der er vedhæftede filer, der er lavet til maskinen. Dette vil komme i handy, når du laver projekter, som kræver særlige former og sømme. Nogle brugte maskiner leveres med vedhæftede filer, men nogle kommer som de er.
  • Overvej funktioner som sømrum guider, zig-zag sting, justerbare armlæn, automatiske knaphuller og lignende. Du vil også ønsker andre grundlæggende vedhæftede filer som lynlåsen-foden og alle formål fod.
  • Kontroller, om Usera € ™ s manual er inkluderet i pakken.
  • Når du køber en symaskine butik, spørge, om de har pre-ejede modeller. De fleste af disse blev returneret eller udveksles efter den oprindelige ejer opgraderet til nyere modeller. Hvis ita € ™ s deres brand, theyâ € ™ re sælge som en brugt vare, kan du være sikker på, at disse er kvalitet elementer.
  • Sørg for at bede sælgeren til at demonstrere, hvordan han demonterer og samler mekanismen. Spørg ham til at vise dig, hvordan at tråde og vind maskinen, og hvordan du indsætter spolen.
  • Bemærk, at hvis en symaskine ser groft brugt, og hvis det er manglende dele, mener to gange, før du køber maskinen. Chancerne er, det wasnâ € ™ t taget sig af, og vil sandsynligvis være en hovedpine, når du køber den.

At købe en brugt symaskine kan spare dig for en masse penge, som du kan bruge til at købe andre sy tilbehør. Gå efter et velrenommeret brand og købe fra en butik, der tilbyder garantier og service.