Sådan køber dækkede opkald

Den overdækkede opkald strategi består i at købe materiel og samtidig sælge opkald, også kaldet skriftligt på en aktie til aktie basis. Du kan også sælge opkald på lager, som du allerede ejer, så længe de er optionable. Hvis du ikke skriver opkald på din kerne bedrifter, forlader du penge på bordet. Ring skriftligt gør begrænse dit upside potentiale. Du giver ejeren af ​​opkaldet ret til at kalde væk dit lager til en fast pris (strikekurs) for en bestemt periode. Muligheden køber betaler den overdækkede opkald forfatter en præmie for retten, ikke pligt, til at købe aktierne på eller før udløbsdatoen. Udløbet er lørdag efter den tredje fredag ​​i måneden. Præmien modtaget kan betragtes som en supplement til udbytte fra det underliggende aktie (hvis det betaler en).

Trin 1

Stock markering. Dette er en neutral til bullish strategi. Jeg foretrækker udloddende bestande. Du ønsker at holde sig væk fra bestande, der har høj volatilitet, fordi risikoen er i bestanden. Du kan også bruge det udbytte til at hjælpe købe beskyttende puts, når markedet er bearish.

Lad os bruge dette eksempel: ABC lager handel på $ 32,14 en aktie med to uger til udløb. Vi køber tusind aksjer.

Trin 2

Bestem som opfordrer til at skrive. Yahoo Finance giver oplysninger om lagre samt opkald og sætter gratis. I vores eksempel, finder vi de 35 opkald handel på $ 1,10 og $ 37,50 opkald handler på $ 0,59. Vi mener, at vores ABC lager ikke vil være over 35 dollar i de næste to uger. (Husk optioner udløber lørdag efter den tredje fredag ​​hver måned). Vi skriver de 35 opkald og indsamle $ 1,10. Hver option kontrakt er lig med 100 aktier i den underliggende aktie, så vi ønsker at sælge 10 kontrakter og indsamle $ 1100,00.

Trin 3

Lader beregne afkastet:

Pris Ring ($ 1.10) plus udbytte (0,00 DKK) er lig med 1,10 dollar

Opdelt efter aktiekursen 32,14 dollar er lig 3,4% af indkomsten.

Times 365/14 dage til udløb.

Lig forrentning (88,63% før provision)

Overdækket opkald skrivning er en god måde at øge afkastet i et stabilt marked og reducere aktiekursen risiko. Kend risiko i en handel, og har en plan for hver resultat, før du indlede position og huske tidligt opgave er mulig. Overdækket opkald skrivning er passende for en neutral til bullish strategi og kan gøres på en kontant, IRA, Keogh eller margin konto. Held og lykke og glade investere!