Sådan kjole til en symfoni ydeevne

Sådan kjole til en symfoni ydeevne

Deltage symfonien er en oplevelse mange mennesker aldrig får, så du don € ™ t ønsker at ødelægge det ved at vise sig i den forkerte påklædning. Symfonien er en klassiske sted at være, og dressing derfor er en del af det.

For det første tage hensyn til, hvad nat youâ € ™ re vil, og hvorfor. Åbning nat vil se en hel tuxes og bold kjoler, så donâ € ™ t være den eneste i en sport frakke. Fordele og velgørenhed forestillinger også bære med sig en mere formel dress code. Hvis youâ € ™ re vil med din chef (eller at imponere en kollega, â € ™ ll være der), klæd stedet ned. For mænd, canâ uafgjort € ™ t ondt, og sørg for dine kjole sko er skinnet. Sørg for at dit tux ISNA € ™ t rynket, og sørg for ita € ™ s ikke oversvømmelser at vise dine hvide sokker (endnu bedre, don € ™ t bære hvide sokker). Kvinder bør fokusere på en kjole, nice hæle (ikke behov for stiletter, bare noget at komplimentere den kjole), en lille pung, og en pæn udseende. Læbestift og smykker er to simple ting, der kan sætte skub i sofistikerede dit udseende, hvis youâ € ™ re ikke i en fuld-on transformation for natten. Ord rådgivning-don € ™ t lag på cologne eller parfume; der vil være mange mennesker inden for en meget lille radius omkring dig, og nogen kan være allergiske over for eller distraheret af duften.

Disse instruktioner kan finde anvendelse på en hvilken som helst ydelse, men donâ € ™ t nødt til. Hvis youâ € ™ re at se en ikke-business-relaterede show, kan du tænke klassiske komfort. Mænd bør stadig bære deres polerede kjole sko og nice slacks. En trøje eller knap-down skjorte under en sport frakke vil være tilstrækkeligt, ligesom en simpel frisure.

Kvinder har mere af et ansvar med deres udseende, men også har flere sorter. En semi-formel kjole er perfekt, men en dejlig sommer kjole eller bluse og nederdel vil være tilstrækkeligt. Nylons og sko valg er op til dig, men ingen rør sokker eller løbesko. Makeup og en dejlig frisure nyresten € ™ t kræves, men du ønsker at se så velholdt som de mennesker omkring dig. Under dit hår op og ud af dit ansigt er mest praktisk for en lang performance, og vil også fladere dit udseende mere end at forlade dit hår ned.

Børn kan slippe af sted med deres søndag bedste, men sørg bukser presses og kjoler er strøget. De øvrige symfoni-gængere vil være sympatisk på et par rynker ved den tid, du får der, men hvis du starter med en ren tavle, har du en bedre chance for at holde børnene søger friske.