Sådan Kig efter Discount Flybilletter

Alle ønsker at få den bedste værdi for sine penge, og det omfatter flybilletter. Så hvis du ønsker at kigge efter discount flybilletter, her er nogle af de dygtigste måder:

  1. Gennemse rejsehjemmesider. Der er flere rejse hjemmesider, som du kan udforske for at finde de billigste tilgængelige flybilletter. Nogle af disse store rejse websteder omfatter Orbitz, og rejse lavprisforhandlere, Travelocity, og Expedia. Investere lidt tid i at sammenligne de forskellige satser; du kan også besøge farecompare.com, til bedste hjælp du sammenligne tilbud fra forskellige flyselskaber.
  2. Sammenlign priser på forskellige datoer flyrejse. Nogle gange, ville forskellige datoer flyvning medføre forskellige rejseudgifter. Det er derfor, når booking en flyvning, er det en god ide at tjekke, om der er en forskel i flybillet, hvis du bestiller en til to dage før eller efter din oprindelige planlagte dato. Hvis du kommer til at bo på et hotel, men tage hensyn til, hvor meget de ekstra dage vil koste dig, versus den rabat du får fra booking et tidligere fly.
  3. Bud på en billig flybillet. Priceline er et populært rejse hjemmeside, hvor du kan byde på din flybilletter pris. Tjek det ud på priceline.com.
  4. Tjek flyselskabernes hjemmesider. Besøg forskellige flyselskabers hjemmesider og tjek deres sider om igangværende tilbud på flyrejser og rabatbilletter promotions. For eksempel Delta Airlines tilbyder ugentlige web billetpris tilbud, eller reducerede satser på indenrigsflyvninger i USA, sammen med mulighed for at tjene bonus miles. Du kan også tilmelde dig e-mail besked, når der er ledige i sidste øjeblik tilbud på flyrejser tilbydes af flyselskaberne.
  5. Book måde på forhånd. Nogle flyselskaber tilbyder højt reducerede satser på deres rejse billetter til flyvninger booket måde på forhånd (som i en eller to måneder før afrejse). Også nogle flyselskaber tilbyder også højsæsonen flyvninger til nedsatte priser, hvis du bestiller den i den angivne promo periode. Tag dog bemærke, at disse flyvninger er normalt ikke refunderes og kan ikke overdrages. Men, hvis du allerede er foregribe en ferie eller forretningsrejse til at ske mindst en måned fra i dag, det virkelig betale sig at booke på forhånd.
  6. Kontakt din rejsebureau. Det kan betale sig at have et rejsebureau, da de har inde adgang til de billigste tilbud og promotions på markedet, og de har professionelle kontakter i hele rejsebranchen, der hjælper dig med at drage fordel af reducerede satser og rabatter. Rejsebureauerne også hjælpe dig ud i planlægningen for resten af ​​din rejse, herunder hotelophold, biludlejning, osv, der sikrer, at du ville få den bedste pakke tilbud på disse.
  7. Nogle ekstra ting at huske. Husk, når sammenligne forskellige fly satser sørge for, at du faktor i alle de skatter og andre afgifter; med andre ord, skal du sørge for, at de priser, som du sammenligner er priserne på bundlinjen (eller de faktiske priser, som du ville betale). Også tage til efterretning, at luftfartsselskaber flyvninger er normalt billigere fra tirsdag til torsdag.

Der har du det! Husk, at det virkelig kan betale sig at sætte lidt tid til at gøre din forskning for at få mest værdi for dine penge. Efter alt, hvordan sikkert du kommer til destination efter eget valg, og hvor stor en tid du har der ikke rigtig afhænge af, hvor meget du bruger på flybilletter. Så her er at få de bedste tilbud på flybilletter! Held og lykke!