Sådan Kend dine medarbejdere

Kendskab til dine medarbejdere kan stave en stor forskel, især hvis du søger at forbedre dig selv som arbejdsgiver. Hvis du virkelig forstår deres behov, ønsker og forventninger, så du kan let hjælpe med at forbedre deres produktivitet, at øge deres færdigheder og evner, og lade dem med at overvinde deres svagheder.

Forstå, at kende dine medarbejdere ikke er kun begrænset i at lære om deres sympatier og antipatier, deres vaner og livsstil, deres mode følelser og deres fødevarer præferencer. Her er nogle foranstaltninger til, hvordan du kan ordentligt stifte bekendtskab med dine kære medarbejdere:

  • Hvis du har en større gruppe. Bortset fra de ting, du let kan bemærke, når du møder dine medarbejdere hver dag, skal du også at høre fra dem. Du kan ikke tillade dig selv at bare holde antage ting om dem. Hvis montering af en teambuilding session er trættende og tidskrævende, din næste bedste alternativ er "en pizza part". Nej, dette er ikke den sædvanlige pizza fest, hvor pizza serveres og alle tager sin andel og derefter pizza festen er slut. Dette er en pizza fest med et twist. Bestil pizza til alle. Har pizza leveret i snack tid eller efter kontortid. Saml din gruppe og lokke dem til at holde sig til pizza. Derefter indføre en få-to-know-you spil. I stedet for at spille det den sædvanlige måde, kopiere formatet for "The Newlywed Game" og derefter navngive det som "The officemate Game". Selvfølgelig kræver forberedelse. Du skulle have allerede udarbejdet en god liste af sjove spørgsmål. Spørgsmålene må ikke være for personlige. Se, hvor meget din gruppe kender hinanden. I den proces, får du også at kende dem mere. Gør det mere spændende ved at tildele en pris til den medarbejder, der kan give de mest antallet af korrekte svar. Prisen kan være et gavekort eller en fridag - med løn!
  • Hvis du har en mindre gruppe. Det er enklere at gøre. Bare nedskrive nogle spørgsmål. Derefter distribuere dem til alle. Dine spørgsmål kan være direkte. Du kan spørge dem om de ting, de kan lide bedst om deres job, deres karrieremål, deres lang- og kortsigtede planer, osv Du kan også give dem nogle valg, hvis du ønsker at komme til at kende dem bedre. For eksempel, hvis du ønsker at kende deres foretrukne fritidsaktiviteter, kan du optælle nogle af de populære virksomheder, som du kender, og derefter, tilskynde dem til at angive mere, hvis ingen af ​​dine valg matcher dine forslag. Sorter deres svar og opdage nye ting om dine medarbejdere.

At kende dine medarbejdere ikke sker natten over. Du er nødt til at tage tid at få til at være vant til deres personlighed, individualitet og særheder. Styrk dig selv med de ting, du har lært om dem. Du kan bruge din "oplysninger" motivere dem til at yde deres bedste, i at skubbe dem til at forbedre deres færdigheder og evner, og gøre dem til at føle sig godt om sig selv. Du kan også venner med dem. Men huske at sige, "Kendskab racer foragt". Sæt dine grænser. Du kan være venner, men når arbejdet angår, alle forventes at agere professionelt som muligt.