Sådan Kast en Summer Party (Hawaiian Style!)

Der er tre ting, der kommer til at tænke på, når du tænker på Hawaii: hula dansere, blomst Leis og surfing! Indarbejde alle disse når at smide en sommer luau! Dette kunne være stor for både børn og voksne, men især teenagere fejrer deres 16 års fødselsdag. Hera € ™ s hvordan man kaster en knock out luau Hawaiian Style!

  • Invitationer. For invitationer, ville en simpel blomst i en vase med detaljerne tilstrækkeligt som en elegant påmindelse, men hvis du ønsker at udstråle noget afslappet sjov, kan du sende blomsterarter bandanas eller sarier, lange farverige tie-farvet klude, som kvinder og mænd bruger som et dække op, med et pænt placeret invitation kort indpakket sammen med det.
  • Venue. Det ville være ideelt at have denne fest på stranden, men på grund af logistiske begrænsninger, ville en udendørs mødested med en pool gøre lige så godt. Du kan oprette en faux- strand med sand. Dekorer din mødested med masser af blomster Leis og palmeblade. Har lounge stole og rattan cocktail tabeller placeret i hele mødested. Du kan placere blomst centerpieces eller plader af frugt til gæsterne til nibble på. Når dekorere spillestedet, jo flere planter og blomster, jo bedre! Hvis venue tillader det, kan du også bygge et lille bål.
  • Påklædning. Hvis din mødested vil være på området pool eller strand, så ville det være passende at have gæster i deres badetøj og saronger. Mænd kan komme i deres strand shorts eller don deres bedste festlige Hawaii skjorter. Enhver badetøj ville passe godt ind i temaet.
  • Fødevarer. Da det er sommer, ville det være passende, hvis du havde en menu, der var lys og cool til maven. For drikkevarer Hvorfor ikke have en vifte af shakes og kølere som vandmelon, kiwi, mango og ananas kølere. Du kan smide i et par alkoholholdige drikkevarer i der for de voksne. For fødevarer, kan du have ristede grøntsager, masser af frisk frugt, friske salater og sådan. Hvis du ønsker en mere påfyldning billetpris, kan du grille kebab, hotdogs, fisk og kylling.
  • Spil. For en sommer luau, de spil, du kan spille er talrige. Du kan have vandrelaterede spil såsom pool volleyball, pool basketball og etc. Du kan få en vand pistol eller vand ballon kamp. Men det skal-do spil er eller kursus LIMBO! Test dine fleksibilitet færdigheder og spankulere det lavt! Dette spil aldrig undlader at underholde og få nogle grin.
  • Montering til aften sommer luaus er naturligvis drikke spil. Du kan lave din egen drikke spil eller søge online efter de bedste alkoholiske contest.
  • For underholdning, kan du leje ild dansere, hvor enkeltpersoner svinge rundt shot sat-lignende tingester, der er indstillet på brand og bruges i en dans. Dette show ville være helt fantastisk, hvis det gøres i aften. I stedet for ild dansere, kan du altid leje eller har venner gøre deres version af hula dans.
  • En sjov aktivitet ville være at have en henna tatovering kunstner til stede. Ligesom at gå til en strand på Hawaii, kan du få henna tatoveringer. Disse er ikke permanente tatoveringer, da de er lavet af økologiske, naturlige plante farvestof, smitter efter et par dage.

Begynde og slutte din fest med et rungende ALOHA! Have det sjovt!